悉尼入墨爾本走,定相反

onema
|
請教大家:打算下年暑假一家4口去Sydney 同Melbourne,有無話去邊個城市先會好啲,定係無所謂? 如果去埋Gold Coast, 又點樣安排航機會好啲?想買定機票哩,謝謝!
Ryokai
|
onema 發表於 18-8-25 00:03
請教大家:打算下年暑假一家 4口去 Sydney 同 Melbourne,有無話去邊個城市先會好啲,定係無所謂? 如果去埋Gold ...
如果航班時間一樣, 但價錢不一樣, 那當然是安排價錢平的組合.

Gold Coast, 一般由 Brisbane 去, 車程只 50~60 分鐘.
但問題係 ... 你去幾多日先.
coney
|
Ryokai 發表於 18-8-25 00:57
如果航班時間一樣, 但價錢不一樣, 那當然是安排價錢平的組合.

Gold Coast, 一般由 Brisbane 去, 車程只 50 ...

我CHECKED, HKD - MEL - SYD - OOL - BNE - HKG 應該係最順路.

坐SYD - OOL 係平過MEL - OOL.

我坐3程.
wcpcelia    發表於 18-8-25 15:06
onema
|
謝謝你們的資料同意見!
我地最多去14日,想滑埋雪。請問去3個城市會否太多?
coney
|
onema 發表於 18-8-25 03:22
謝謝你們的資料同意見!
我地最多去14日,想滑埋雪。請問去3個城市會否太多?
...

你係幾時去?我EASTER去。
onema
|
回覆 coney 的帖子

應該係暑假,小朋友先有14日假
coney
|
onema 發表於 18-9-9 21:50

應該係暑假,小朋友先有14日假

暑假係多點時間但幾凍。 幾多活動都玩吾到。
onema
|

謝謝提醒啊!