如懿傳

大少拉
|
有無人睇緊?我停左睇延禧攻略,改睇如懿傳。

延禧我睇到20集。。覺得明玉好衰! 但如懿傳果個亞箬。 仲乞我憎!

唔知有人都都睇緊呢? 不過都後悔咁早睇,又要等。
c.vieri
|

延禧睇到68,明玉開頭係好似好衰,但後尾係令妃最信得過嘅人之一黎,仲死得好慘。

如懿睇到14,又跟播中

如懿係比較慢,睇到佢地入晒宮、封晒妃嬪之後就好睇d,不過相對黎比,如懿班妃嬪暫時無延禧果班咁奸、毒、狠。

大少拉
|
c.vieri 發表於 18-8-25 01:46
延禧睇到68,明玉開頭係好似好衰,但後尾係令妃最信得過嘅人之一黎,仲死得好慘。

如懿睇到14,又跟播中:i ...

EEE! 你劇透延禧! 我睇我20集咋,仲未睇到明玉係好人。

可能如懿傳係講佢地剛入宮同後生,仲未奸得咁勁掛。

亞高貴妃,兩套都差唔多。。嘜都爭。 咁好戲嘅就一定係延禧果位啦!
vassicasuki
|
我睇咗四集覺得好悶唔吸引
wcpcelia    發表於 18-8-25 16:30
c.vieri
|
大少拉 發表於 18-8-25 02:07
EEE! 你劇透延禧! 我睇我20集咋,仲未 ...

二邊睇小心睇到精神分裂

如懿果邊有幾個妃嬪都唔太記得個樣同名
如懿大boss應該係太后
kkhon
|
如懿除左張之外一個靚女都冇,周迅好似后生版韓瑪莉。霍亦吾見得有幾靚仔。
大少拉
|
vassicasuki 發表於 18-8-25 02:08
我睇咗四集覺得好悶唔吸引

我又覺得ok.

可能我真係好鐘意睇清朝做主題嘅劇。
yucl_hk
|

我睇咗3集覺得好老土唔吸引

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大少拉
|
c.vieri 發表於 18-8-25 02:11
二邊睇小心睇到精神分裂

如懿果邊有幾個妃嬪都唔太記得個樣同名

其實都有少少架喇!睇如懿時,會諗起魚曼。。。。 仲有皇后呢!我會諗延禧嘅靚靚高貴嘅皇后。

但睇延禧時,又會諗起霍建華!
大少拉
|
kkhon 發表於 18-8-25 02:45
如懿除左張之外一個靚女都冇,周迅好似后生版韓瑪莉。霍亦吾見得有幾靚仔。 ...

我覺霍建華靚仔架。 睇明妃時已經鍾意睇佢。
大少拉
|
yucl_hk 發表於 18-8-25 13:06
我睇咗3集覺得好老土唔吸引

可能我太鍾意睇清朝主題嘅劇,加上有霍建華呢!
c.vieri
|
大少拉 發表於 18-8-25 13:07
其實都有少少架喇!睇如懿時,會諗起魚曼。。。。 仲有皇后呢!我會諗延禧嘅靚靚高貴 ...

我都覺得霍建華好靚仔,但一同聶遠比,我覺得聶遠扮乾隆吸引d。
milktealai
|
大少拉 發表於 18-8-25 13:10
可能我太鍾意睇清朝主題嘅劇,加上有霍建華呢!
...

大少拉,你睇仔定睇女
shannon_fky4186
|
大少拉 發表於 18-8-25 01:40
有無人睇緊?我停左睇延禧攻略,改睇如懿傳。

延禧我睇到20集。。覺得明玉好衰! 但如懿傳果個亞箬。 仲 ...

你看到邊集咁增佢呀?不過呢個人遲早都會向上爬,個格擺明唔甘心做細。
馬明嫂
|
女主角樣老 唔掂
男主角夠靚仔 但無乾隆個氣質
頭一集已經看不下去了
☆cori☆
|
睇剩2集延禧,如懿我追左9集,想問好耐,究窮竟延禧入面高貴妃個頭點解同其他妃嬪咁唔同既
佢個髮型有無人知係咩名堂
|
大少拉 發表於 18-8-25 02:07
EEE! 你劇透延禧! 我睇我20集咋,仲未 ...

如懿個高貴妃好小家 延禧果個有霸氣
大少拉
|
c.vieri 發表於 18-8-25 13:12
我都覺得霍建華好靚仔,但一同聶遠比,我覺得聶遠扮乾隆吸引d。

係,霍建華比較柔情d. 延禧皇帝就比較有威嚴d.
大少拉
|
milktealai 發表於 18-8-25 13:14
大少拉,你睇仔定睇女

睇仔!

就因為睇霍,所以我停左睇延禧一陣!
|
c.vieri 發表於 18-8-25 13:12

聶遠有霸氣。

霍建華係靚仔但眼神似終帶點悲哀,唔似掌生殺大權既帝皇。