睡覺時突然鬼食泥咁講嘢,是什麼原因?

sabun
|
c6試過幾次在深夜睡緊時突然說話,但他知的,像鬼食泥咁講嘢變哂音,好恐怖,身體有什麼問題嗎
siuman3317
|
sabun 發表於 18-8-25 06:16
c6試過幾次在深夜睡緊時突然說話,但他知的,像鬼食泥咁講嘢變哂音,好恐怖,身體有什麼問題嗎 ...

似開口夢啫吾駛驚
wcpcelia    發表於 18-8-25 16:54
crystal媽咪
|

發開口夢,我以前成日都會咁。
有時仲夢遊出廳, 放鬆啲就會冇
ChloeMa
|
我會輕輕拍拍佢,有時就瞓返。 有時醒一醒就無事。
二世龜
|
開口夢
sushiroll
|
發開口夢姐
vincielau
|
我先生當公司有搞作壓力大嗰段時間就會咁,一邊發夢一邊講嘢,有時仲會磨牙。
sabun
|
vincielau 發表於 18-8-25 07:38
我先生當公司有搞作壓力大嗰段時間就會咁,一邊發夢一邊講嘢,有時仲會磨牙。
...

但我不會叫醒叫囉
yucl_hk
|
農曆七月
Pollyowen
|
發開口夢
kitkit218
|
發開囗夢,放心。就算問番佢通常唔記得。
kmbb519
|
我成日都係咁
有時講野 㖗㖗尋尋咁,有時大叫,有時鬧人,有時又喪笑......不過我講講下會醒左一半 知道自己講野的
Siuyee_chee
|
c6試過幾次在深夜睡緊時突然說話,但他知的,像鬼食泥咁講嘢變哂音,好恐怖,身體有什麼問題嗎 ...

發開口夢,我c6太累都會
Amy1974
|
yucl_hk 發表於 18-8-25 09:10
農曆七月

羅蘭姐 上咗身

油麥麥
|
壓力大
lily-of-valley
|
發開口夢。 中醫好掂。
bebeamazing
|

我 C6 經常是咁的,我沒有理佢。
MM2H
|
發開口夢,有時自己都會有知覺夢中叫左出嚟,跟住醒一醒
tell-me-y
|

變晒音貢驚?
試下搵師傅啦
廷廷媽
|
我老公都成日開口夢,仲好清楚,有次聽佢佢在傾生意,佢話佢全家都有開口夢喎