這些是不是重複強逼症

tell-me-y
|
我坐在酒店大堂等人, 有個高大男子站在我正正面前, 右手玩手機, 左手不停玩個喼, 不停玩自轉, 搞到我頭暈暈眼都花
selinako^^
|

搭巴士時, 坐親係我隔離既女人,
都好中意R頭, 玩頭髮/ FING 頭髮
再唔係 整件衫, 整黎整去

有時我會諗: 唔通我個樣似男人..佢地係度求偶

wcpcelia    發表於 18-8-25 16:36
tell-me-y
|
selinako^^ 發表於 18-8-25 11:43

我好怕呢d 人
selinako^^    發表於 18-8-25 12:22
feclagnes
|
tell-me-y 發表於 18-8-25 11:39
我坐在酒店大堂等人, 有個高大男子站在我正正面前, 右手玩手機, 左手不停玩個喼, 不停玩自轉, 搞到我 ...

可能過度活躍
wannahappyday
|
Un腳算唔算呀?前日去間茶記食飯,我食晒成餐飯,對面果對父子就un足差不多成個鐘
Poyau
|
似係緊張 個喼裝咗乜
tell-me-y
|
Poyau 發表於 18-8-25 21:36
似係緊張 個喼裝咗乜

真的不知道啦
Poyau
|
tell-me-y 發表於 18-8-26 11:46
真的不知道啦

斷故想快啲轉走個喼 係手提追人交收
tsung
|
我坐在酒店大堂等人, 有個高大男子站在我正正面前, 右手玩手機, 左手不停玩個喼, 不停玩自轉, 搞到我 ...

Hyperactive
siufcat
|

sarali
|

坐我隔離通常喜歡摷袋~
BBJOJO
|

worthy
|

試得多。最煩一次係有個女人一坐低就不停執嘢摷嘢。跟住整頭整衫,攞嘢出嚟又飲又食。之後又攞電話出嚟睇,望兩望放返入袋。再攞條毛巾出嚟抹。抹完攞把梳梳頭,再飲嘢,睇電話。。。我要落車佢都未攪完
至少有35分鐘無停過,頭都暈。
parrotking
|
worthy 發表於 18-8-26 14:04
試得多。最煩一次係有個女人一坐低就不停執嘢摷嘢。跟住整頭整衫,攞嘢出嚟又飲又食。之後又攞電話出嚟睇 ...

係呀!仲要佢手踭不停篤住我,極討厭
愛B媽媽
|

我搭lift遇到個300磅嘅人,入到lift低頭玩手機,成個人左擺右擺,個lift都震埋,我不知幾驚

selinako^^
|
sarali 發表於 18-8-26 13:46
坐我隔離通常喜歡摷袋~

其實,我覺得佢地有精神病既其中一種
selinako^^
|
worthy 發表於 18-8-26 14:04
試得多。最煩一次係有個女人一坐低就不停執嘢摷嘢。跟住整頭整衫,攞嘢出嚟又飲又食。之後又攞電話出嚟睇 ...

我覺得,佢地係精神病既其中一種,怕左佢地,先唔敢出聲問佢地整完未ಠ~ಠ
櫻花bb
|
我以前有個同事,一冇嘢做或同人講嘢,就不停meet斷d頭髮尾,所以佢個位附近,經常好多頭髮碎,見到都怕怕