伍富山醫生cool牙

思澄爸爸
|
有什麼comment?
好嗎?
ngwong2
|
家人中四cool.依家23歲.o.k.
思澄爸爸
|
ngwong2 發表於 18-8-25 16:24
家人中四cool.依家23歲.o.k.

傳統cool?伍醫生nice嗎?
手勢好嗎?
ngwong2
|
思澄爸爸 發表於 18-8-25 16:37
傳統cool?伍醫生nice嗎?
手勢好嗎?

是!ok架
思澄爸爸
|
ngwong2 發表於 18-8-25 16:45
是!ok架

Thanks!需要或醫生有矯正上/下腭嗎?
CINDYC
|
思澄爸爸 發表於 18-8-25 12:46
有什麼comment?
好嗎?

我女係在法國醫院牙科睇伍醫生,有耐性講解,係做護士的家人推薦,侄仔亦是同時期伍醫生箍的(都五年前)。
我女原本睇另一醫生,睇完第一,二次覺得醫生無耐性,檢查時粗魯,所以未開始箍時轉了睇伍醫生。
HoshiSora
|
CINDYC 發表於 18-9-19 03:13
我女係在法國醫院牙科睇伍醫生,有耐性講解,係做護士的家人推薦,侄仔亦是同時期伍醫生箍的(都五年前) ...

同意!
他確實是有禮貌,有耐性
思澄爸爸
|
CINDYC 發表於 18-9-19 03:13
我女係在法國醫院牙科睇伍醫生,有耐性講解,係做護士的家人推薦,侄仔亦是同時期伍醫生箍的(都五年前) ...

謝謝!
Cool得好及靚嗎?本身啲牙有什麼問題呢?
位位矯齒醫生審美角度可能唔同。
唔知點解,通常cool隱適美就可以話拉番個下巴向前,但傳統cool嘅醫生又唔會特別講。

CINDYC
|
思澄爸爸 發表於 18-9-19 11:01
謝謝!
Cool得好及靚嗎?本身啲牙有什麼問題呢?
位位矯齒醫生審美角度可能唔同。

阿女本身下顎細,爆牙好嚴重,所以上下各脫兩隻牙才箍。箍完面形亦有些轉變尖了,好齊整!無奈佢懶唔肯帶固定器,半年後下排移位要再箍,而家好似半年去伍醫生處檢查一次。