短住酒店之邂逅同胞

ganggang
|
新居裝修,呢排long stay 酒店,呢間酒店仔入lift 上房都系要用房卡拍sensor ,先按到樓層制,同胞次次 (系每日一同搭lift 的同胞,真系次次)都唔拍/ 唔識/ 唔記得拍, 搞到架lift 載住成班人上上落落,因爲佢地按唔到樓層制,就搞到我地等好耐
ganggang
|
又有一日,同胞大媽带個仔走去gym 房,鋪開gym 房瑜伽墊,在上面訓着
ganggang
|
又有一日,我在我果層等lift, a 房間有位大媽伸個頭出黎,叫我幫佢敲隔離b房門, 唔知點解我又幫佢敲,于是b 房位大媽就伸個頭出黎,點知a 房大媽就閃番入去,玩野啊,好彩lift 到,走人
wcpcelia    發表於 18-8-25 16:10
wuwucancan
|
ganggang 發表於 18-8-25 14:51
又有一日,我在我果層等lift, a 房間有位大媽伸個頭出黎,叫我幫佢敲隔離b房門, 唔知點解我又幫佢敲,于 ...

呢個咁好笑
musiccisum
|
又有一日,我在我果層等lift, a 房間有位大媽伸個頭出黎,叫我幫佢敲隔離b房門, 唔知點解我又幫佢敲,于 ...

點解佢要咁做
Lihoma
|
你咁好人嘅~ 我就唔會幫佢敲人房門
tansyneko
|
mariefish
|

咁攪笑
Poyau
|

想玩乜