請問邊部手機影相靚 , 大約 $2,500

hebesiu
|
想換部影相唔錯既手機 , 大約 $2,500
求介紹
Yesmee
|
紅米 Note 5, 雙鏡頭雙卡,影相超靚,有景深,有自動或手動模式,好似單反咁 $1800. 超值 !
hebesiu
|
Yesmee 發表於 18-8-25 16:31
紅米 Note 5, 雙鏡頭雙卡,影相超靚,有景深,有自動或手動模式,好似單反咁 $1800. 超值 !
...

我都用緊小米 note 3 , 但影相一般

菲豬媽
|
小米a2,新款1999,用左幾日,唔錯,佢用sony鏡頭
patpat234
|
hebesiu 發表於 18-8-25 14:59
想換部影相唔錯既手機 , 大約 $2,500
求介紹

睇下華碩 zenfone 5
我用緊 zenfone 4 覺得都唔錯 依家賣緊1800 有找,昨日仔都買左
hebesiu
|
patpat234 發表於 18-8-26 00:37
睇下華碩 zenfone 5
我用緊 zenfone 4 覺得都唔錯 依家賣緊1800 有找,昨日仔都買左
...

ok , 仲有其他選擇嗎 ?

isabel115
|
回覆 hebesiu 的帖子

Nokia 6.1, 16MP rear camera with ZEISS optics, 8MP wide -angle front camera
hebesiu
|
isabel115 發表於 18-8-26 13:22
回覆 hebesiu 的帖子

Nokia 6.1, 16MP rear camera with ZEISS optics, 8MP wide -angle front camera ...

買 Nokia .. 有其他牌子嗎

bebeyi
|
...

Where can buy
Thanks
wannabe118
|
華為

呢個價可以影得好有景深了。
Yesmee
|
bebeyi 發表於 18-8-26 21:55
Where can buy
Thanks

旺角彌敦道(近長沙街)小米專門店
Yesmee
|
...

以下幾張係用紅米 Note 5 拍既

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
bebeyi
|
Yesmee 發表於 18-8-26 22:30
旺角彌敦道(近長沙街)小米專門店

Thanks
cassie0025
|
wannabe118 發表於 18-8-26 21:58
華為

呢個價可以影得好有景深了。

華為邊個型號?
IloveJJ
|
Yesmee 發表於 18-8-26 22:47

請問夜景人像如何?
fitfish
|
正路華為映相靚。公認的
RT
|
Yesmee 發表於 18-8-26 22:47

其實雜訊都幾多下,不過2千零蚊係咁上下,但冇nfc係一個問題
oceandeepsea
|
華為nova3得唔得?
WULONGGANG
|
留毛