成長得好慢,唔知有冇希望

Kinkikuk
|
今日7w再去睇醫生,上禮拜睇得0.47,醫生都話唔夠大,今日去仁安睇,都係得0.7cm,未照到閃閃,醫生都話機會唔大,叫我下禮拜再睇,唔得嘅話就叫我放棄,好擔心,有冇人係咁而會成功繼續陀b?
simsimsim
|
我6weeks 都係得0.63.

現最緊要瞓多d,瞓係bb最長肉之時間

加油!
Che_Che
|
加油
falalala
|
加油
Kinkikuk
|
simsimsim 發表於 18-8-25 18:45
我6weeks 都係得0.63.

現最緊要瞓多d,瞓係bb最長肉之時間

謝謝,你都加油呀
Darjeeling_ma
|
訓多啲,休息多啲,食下materna 個啲補充營養盡力啦,加油呀
Kinkikuk
|
Darjeeling_ma 發表於 18-8-26 10:44
訓多啲,休息多啲,食下materna 個啲補充營養盡力啦,加油呀

謝謝你呀
haha748494
|
食多D蛋白質有關食物,例如:烚蛋,花膠,湯之類,平時訓多D都OK架。
Kinkikuk
|
haha748494 發表於 18-8-26 20:50
食多D蛋白質有關食物,例如:烚蛋,花膠,湯之類,平時訓多D都OK架。

好的,謝謝你呀
我要做媽媽
|
加油丫媽媽,多休息,多食蛋白質既食物
chocofds
|
我要做媽媽 發表於 18-8-27 11:22
加油丫媽媽,多休息,多食蛋白質既食物

我6週6經陰道照得 CRL 0.42但見到閃閃,醫生話較細叫我4星期再照睇下駛唔駛改預產期。我覺得你個胎唔細。反而睇下幾時照到閃閃。

係係咪經陰道照唔到?
RubyYu07
|
訓多D,多食蛋白質豐富食物,祝福!
babeworry
|
我都係6w 先知道有bb, 知道了一日飲2杯加營奶粉, bb大得好快而家8 w 1cm啦...你要加油呀, 食多d 野
BOBOKL
|
加油呀!!
Kinkikuk
|
babeworry 發表於 18-8-27 14:12
我都係6w 先知道有bb, 知道了一日飲2杯加營奶粉, bb大得好快而家8 w 1cm啦...你要加油呀, 食多d 野 ...

咁你照到閃閃未?我未有
yangw
|
加油~聽講食蛋會長胎可以每日食一到兩隻蛋。
Kinkikuk
|
yangw 發表於 18-8-27 15:14
加油~聽講食蛋會長胎可以每日食一到兩隻蛋。

好的,咁我每日都食試下先
littlesecret123
|
回覆 Kinkikuk 的帖子

醫生有冇比安胎藥你食?有冇抽血驗指數?
Kinkikuk
|
littlesecret123 發表於 18-8-28 13:33

醫生有冇比安胎藥你食?有冇抽血驗指數?

無,可能佢覺得冇得救,叫我等佢自然流出。。。今日我開始流血,仲好痛。。。。
babeworry
|

有啦....你應該好快有...加油