想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Cmy8372 發表於 18-8-26 08:06
唔好三個啊 我一個就夠了 我已經有個大女啦哈哈 我訓左成日 第二日先番的
...

我都係有個仔啦,所以醫生健議我放2個,我都唔敢,放一個,以家就後悔,如果當初放2個,咪可能有機囉,你好勇敢呀,放3粒

複式洋房

memechris 發表於 18-8-26 08:10
我都係有個仔啦,所以醫生健議我放2個,我都唔敢,放一個,以家就後悔,如果當初放2個,咪可能有機囉,你 ...

我都諗緊下次係咪應該放2粒,但又驚中2件,我又聽過如果中多胞胎可以減胎,但我又冇聽醫生有提

大宅

memechris 發表於 18-8-26 08:12
我都諗緊下次係咪應該放2粒,但又驚中2件,我又聽過如果中多胞胎可以減胎,但我又冇聽醫生有提
...

係可以減的 不過我都唔知係唔係要番tw去減 不過我係極難受孕型 真係一個就夠了 千企唔好孖

複式洋房

Cmy8372 發表於 18-8-26 08:20
係可以減的 不過我都唔知係唔係要番tw去減 不過我係極難受孕型 真係一個就夠了 千企唔好孖: ...

祝你中一粒仔仔(emoji),咁我下次都大膽d,不過減胎唔知幾錢,唔知痛唔痛苦(emoji)

大宅

memechris 發表於 18-8-26 08:29
祝你中一粒仔仔(emoji),咁我下次都大膽d,不過減胎唔知幾錢,唔知痛唔痛苦(emoji)
...

減胎香港都有得做,唔駛飛返去。
不過你都去做得ivf . 即係都想要bb同難授孕啦。
應該明白要一個小朋友有幾難。我覺得唔應該中二個又減胎。佢地都係一個生命來既。

複式洋房

pkh0207 發表於 18-8-26 11:38
減胎香港都有得做,唔駛飛返去。
不過你都去做得ivf . 即係都想要bb同難授孕啦。
應該明白要一個小朋友有 ...

其實我係怕2個一齊湊自己唔知得唔得又陀唔陀到2個,因為自己已有一個小孩,當然我自己寧願中2都唔想失敗

首頁

尾頁

跳至