說好了的..熱能氣化 脫疣 分享

good_pig
|

為免騎劫舊文,開新post

部機見圖,我估間間都係呢部機,話係意大利的,技術資料唔太記得,可以google返

我塊面係做完的情況,基本上係睇唔到有乜嘢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
yinmelody  版主示:版面充斥PM或相關字句,現關閉本文  發表於 18-11-8 09:16
good_pig
|
good_pig 發表於 18-8-25 19:28

部機見圖,我估間間都係呢部機,話係意大利的,技術資料唔太記得,可以google返

呢張係剛做完,本人原來唔多大粒,係頸比較多,promotion $998/30粒。

前後做左1.5小時
先卸妝洗面,美容師就check下有疣嘅情況,好在都係集中側面同埋唔算多,頸比較嚴重
good_pig
|
之後搽局部麻醉,點上疣的位置,等20分鐘...

廿分鐘後就開始,用支新嘅針頭去點,實際點點係睇唔到,但每一下都好快,有d位dd痛 (眼底), 但冇針清咁痛,所以我覺得是ok的

好快就完成,再搽返消炎膏,涼涼地咁,再補返防曬就走得

咁佢比左一盒仔消炎膏(易治霜), 就走得

佢話要揾熟水抹面,驚生水有菌,舊嘅粉餅,舊卜,最好換左佢,唔好用毛巾抹面
枕頭袋都換 /消毒下

應該就唔會再生啦

ps: 要資料請主動pm, 謝合作
good_pig
|
就係呢個消炎膏

bubupeipei
|
熱能氣化傷口大嗎?不知道熱能氣化和CO2 laser比較,邊隻脱疣好d呢?謝謝
good_pig
|
bubupeipei 發表於 18-8-25 23:15
熱能氣化傷口大嗎?不知道熱能氣化和CO2 laser比較,邊隻脱疣好d呢?謝謝

本身我D 疣唔大粒..所以會細D

CO2..我冇試過
QQBBLO
|
想問係邊間?
cklok
|

做完係咪都會結蕉架?
good_pig
|
cklok 發表於 18-8-25 23:57
做完係咪都會結蕉架?

會呀...我估明天會深色D
cinda72.
|
good_pig 發表於 18-8-26 00:02
會呀...我估明天會深色D

好似普通整損左咁,1個星期到甩焦就靚晒啦
Loveille
|

FAV LINK:
脫疣
$998/30粒個價錢又OK WO
good_pig
|
cinda72. 發表於 18-8-26 01:05
好似普通整損左咁,1個星期到甩焦就靚晒啦

是的,幸好的唔係成面都係
good_pig
|
這是day 2

imlu28
|
是否在太子?
good_pig
|
imlu28 發表於 18-8-26 22:20
是否在太子?

MongLeung
|

呢部嘢唔係加拿大出產咩?
good_pig
|
MongLeung 發表於 18-8-27 02:09
呢部嘢唔係加拿大出產咩?

定係我記錯....唔sure
chloe_karina
|
good_pig 發表於 18-8-26 22:25

Pls pm(emoji)(emoji)
badly24no
|
can u pm me where r? thanks
gglc
|
有冇講多過30粒點計?