防水防污床具

rilakuma1121
|
我家中有個病患長者
本身已經有著尿片,但係發現d床單都係污糟
而且佢會不停時嘔吐
請問有冇d防污防水既床單 被袋 枕袋可以介紹? 下下掉個芯好重皮
唔該
spikenard
|
啱用嗎?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
vlnz
|

可以去淘寶揾下D老人護理用品:

https://item.taobao.com/item.htm ... 6107&_u=p43snn25983

https://s.taobao.com/search?q=%E9%98%B2%E6%B0%B4%E8%A2%AB%E5%A5%97&imgfile=&js=1&stats_click=search_radio_all%3A1&initiative_id=staobaoz_20180825&ie=utf8
tiffpman
|
rilakuma1121 發表於 18-8-25 20:10
我家中有個病患長者
而且佢會不停時嘔吐

我早排淘左,未用過,但而家唔駛用,如合用,可俾你
tsung
|
tiffpman 發表於 18-8-25 20:55

anpanmenbaby
|
淘寶有防水床單買
宜家都有得買,可以去摸下實物
Poyau
|
tsung 發表於 18-8-25 21:14

creambb
|
rilakuma1121 發表於 18-8-25 20:10
我家中有個病患長者
而且佢會不停時嘔吐

我家中會用2塊,面嗰塊反轉用,因為底層係膠物料易清潔
Cowboy100
|
宜家家俬有
|
creambb 發表於 18-8-25 23:53
我家中會用2塊,面嗰塊反轉用,因為底層係膠物料易清潔

用兩塊邊種?
|
tiffpman 發表於 18-8-25 20:55

多謝 可以點交收請問
tiffpman
|
rilakuma1121 發表於 18-8-26 03:52
多謝 可以點交收請問

Pm
雪菜肉c
|

宜家有,但size 唔多選擇。

淘寶大把,平好多,有好多質地,記得買有橡筋邊嘅,可以cool住床肉。記得買多2套做替換。

我家有貓星人,所以買左毛巾面。

|
雪菜肉c 發表於 18-8-26 21:40
宜家有,但size 唔多選擇。

淘寶大把,平好多,有好多質地,記得買有橡筋邊嘅,可以cool住床肉。記得買多2 ...

可以分享你買過又work 的link 嗎?
oceandeepsea
|
澳美斯有隻防水套,套完再套床單