如懿傳好睇嗎

KDZR111
|
睇咗一集、覺得好悶
c.vieri
|
頭幾集係悶,直到乾隆登基之後,班妃嬪有晒title 後就好d。
幸福花
|
我都係。。睇咕一陣棄劇!
hkitty09
|

個女角勁唔掂,成個發水面包甘, 把聲老牛甘。 延禧好好多

yucl_hk
|
周迅扮15碎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
hohoho2013
|
好辛苦咁睇咗5集,周迅把聲真係好趕客
kayen
|
KDZR111 發表於 18-8-25 21:42
睇咗一集、覺得好悶

睇咗兩集,實在投入唔到,點解唔揾後生扮年輕版
twotigers
|
KDZR111 發表於 18-8-25 21:42
睇咗一集、覺得好悶

喺網上睇咗少少預告已經唔想睇
Poyau
|
twotigers 發表於 18-8-25 22:12
喺網上睇咗少少預告已經唔想睇

11B
|
yucl_hk 發表於 18-8-25 22:05
周迅扮15碎

大眼袋,潤腸咀,水腫面。呢個樣就算做返中女角色都唔掂,仲要扮少女,好難頂!
V_VPONG
|
如果瞓唔著睇一流,一睇10分鐘即瞓
Cara2006
|
11B 發表於 18-8-25 23:06
大眼袋,潤腸咀,水腫面。呢個樣就算做返中女角色都唔掂,仲要扮少女,好難頂!
...

係。阿佘同佢一樣大,靚好多。周迅點解整到咁,似五十歲。
丫雅
|
睇左5集,等緊高潮位,周迅點解要用原聲呀?鵝公喉咁,邊似少女?
Chowying
|
唔多好睇, 畫面硬係覺得好老土咁, 延禧已經覺得啲女角唔特別靚, 點知如意仲差 衫又唔特別靚 ,我已經睇左14集 , 第一集最難頂
Pulmma
|
點解冇3個耳窿呢
waynewon
|
幾年前拍撒嬌女人最好命時都仲keep得好好,睇如懿傳第一集時個樣腫漲到令我懷疑咗好耐究竟青櫻係邊個,面腫咀腫眼又細埋,連個尖下巴都冇埋,十足整容失敗咁。
waynewon
|
都只係幾年前,嗰陣真係仲keep得唔錯,家陣可以話係慘不忍睹。

月見草
|
周迅扮15碎

除咗用慘不忍睹四個字,唔知仲可以點樣形容
gmvn123
|
周迅扮15碎

救命呀,係咪要用還原靚靚拳先得,我仲停留喺畫皮入面嘅周迅,呢位乜水呀
hahaha1231
|
月見草 發表於 18-8-26 00:11
除咗用慘不忍睹四個字,唔知仲可以點樣形容

x2