好鍾意今期惠康換領嘅廚具

crystal媽咪
|
本身屋企係LC同staub多, 頭先惠康俾印花發現.原來已經轉咗新嘢,有冇人都鍾意??
好似冇乜人講

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Taitaimui
|
前幾日jm話啲套野仲重過lc,
而且實物唔靚,又明炒lc...買老翻咁

所以無乜興趣...

貓頭雀
|
我想要粉紅色果個
crystal媽咪
|
Taitaimui 發表於 18-8-26 13:14
前幾日jm話啲套野仲重過lc,
而且實物唔靚,又明炒lc...買老翻咁

咁重???我冇拎過。
LC有啲好大嘅煲,我其實煲蓋都拎唔到,通常用細嗰啲。
一睇到啲顏色覺得好靚,等我搵日拎下先
sochui
|
crystal媽咪 發表於 18-8-26 13:15
咁重???我冇拎過。
LC有啲好大嘅煲,我其實煲蓋都拎唔到,通常用細嗰啲。
一睇到啲顏色覺得好靚,等我 ...

極重,小心考慮
wcpcelia    發表於 18-8-27 11:21
crystal媽咪
|
sochui 發表於 18-8-26 13:16
極重,小心考慮

吓!極重呀
咁我可能都冇乜可能拎到
謝謝提醒
crystal媽咪
|
貓頭雀 發表於 18-8-26 13:15
我想要粉紅色果個

粉紅色好靚呀!!最衰紫色唔係粉色啦
hkitty09
|
我睇過實物, 覺得麻麻地。 同埋, 要儲甘多印花先可以換, 不如直接買LC 好過。

sochui
|
crystal媽咪 發表於 18-8-26 13:18
吓!極重呀
咁我可能都冇乜可能拎到
謝謝提醒

最小那款,勉強可用,,四方那款,同樣好重
loolooloo
|
重到嘔,手工好差整得又肉酸
crystal媽咪
|
hkitty09 發表於 18-8-26 13:19
我睇過實物, 覺得麻麻地。 同埋, 要儲甘多印花先可以換, 不如直接買LC 好過。

...

離遠睇幾靚,咁當然唔可以同LC畀。 惠康啲印花我咁耐都未試過成功儲夠。都係靠買或者啲人幫手
sochui
|
crystal媽咪 發表於 18-8-26 13:20
離遠睇幾靚,咁當然唔可以同LC畀。 惠康啲印花我咁耐都未試過成功儲夠。都係靠買或者啲人幫手
...

今天三倍
crystal媽咪
|
sochui 發表於 18-8-26 13:19
最小那款,勉強可用,,四方那款,同樣好重

最細嗰啲燉盅我屋企有,但係冇乜機會用過。 我都係諗住中間size嗰啲雙耳鍋
crystal媽咪
|
sochui 發表於 18-8-26 13:21
今天三倍

頭先個職員我唔出聲佢都冇畀我。跟住我到張單有印花,我問佢才比。
因為我以為上一期嘅啱啱派曬未有新嘅
sochui
|
crystal媽咪 發表於 18-8-26 13:22
最細嗰啲燉盅我屋企有,但係冇乜機會用過。 我都係諗住中間size嗰啲雙耳鍋
...

重到,你用兩次以後就打入冷宮
crystal媽咪
|
loolooloo 發表於 18-8-26 13:19
重到嘔,手工好差整得又肉酸

頭先買好多餸未正式仔細睇,可能仔細睇完就會決定到
crystal媽咪
|
sochui 發表於 18-8-26 13:23
重到,你用兩次以後就打入冷宮

太大嗰啲我都好少用,之前買咗LC碟。大得滯 ,我放咗入個紙盒度。有時煮緊餸冇可能下下走出嚟開盒攞。
Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-8-26 13:23
頭先個職員我唔出聲佢都冇畀我。跟住我到張單有印花,我問佢才比。
因為我以為上一期嘅啱啱派曬未有新嘅 ...

職員側側膊想私吞
crystal媽咪
|
Poyau 發表於 18-8-26 13:35
職員側側膊想私吞

我覺得係。我喺另外一間惠康,通常找完錢佢話等一陣有幾多個印花畀你。
呢個係完全冇畀單冇出聲
以前71先會側側膊唔畀印花,而家連惠康都係咁
Poyau
|
crystal媽咪 發表於 18-8-26 13:37
我覺得係。我喺另外一間惠康,通常找完錢佢話等一陣有幾多個印花畀你。
呢個係完全冇畀單冇出聲 :thinking ...

7仔成日唔俾 若無其事咁