今天,我在譚仔失去了理智⋯

jonnah_to
|
去譚仔食米線,竟然自己一個人食左過百蚊。一份大雞翼,一份大白肉,一碗米線,一杯野飲。過百蚊。最過份係,我全部清晒。
wcpcelia    發表於 18-8-28 11:38
yanyan-mummy
|
jonnah_to 發表於 18-8-26 19:22
去譚仔食米線,竟然自己一個人食左過百蚊。一份大雞翼,一份大白肉,一碗米線,一杯野飲。過百蚊。最過份係 ...

我都食得哂,不過吾捨得咁叫
rainiemama
|
wah 好擦得
MM2H
|
嘩,勁! 不過食得開心,冇所謂啦
athruzala
|
我覺得食得曬,無所謂
QY08040408
|
食得是福呀我今日係好X角食左一碟炸醬麵,一碗豬手麵,八成飽,食完隔離買多杯珍珠奶茶好爽
wcpcelia    發表於 18-8-28 11:41
Mrs.Kangaroo
|
去譚仔食米線,竟然自己一個人食左過百蚊。一份大雞翼,一份大白肉,一碗米線,一杯野飲。過百蚊。最過份係 ...

有冇相些牙开心下
love2talk
|
yanyan-mummy 發表於 18-8-26 19:24

你個天珠殿好勁
blackberry
|

今日叫一碗小米都食唔哂
AC117
|

我好慳兩人食一個套餐
imlu28
|
love2talk 發表於 18-8-26 19:30
你個天珠殿好勁

天珠殿最高?
Charlotte_mom
|
嘩你好犀利!
我自問大食,一碗粉加小食都食唔晒
月見草
|

我食過兩次,都埋單過百,我有點覺得貴
imlu28
|

厲害!食得哂。過橋米線套餐?
bb2
|
yanyan-mummy 發表於 18-8-26 19:24

天珠殿 神級
2heiBBmama
|
好勁呀!我自己一碗米線都食吾晒…
mercurycc
|
好勁,一碗米線已勁飽。
jutau
|
其實叫個兩餸米線都四十幾,每個小食又最少廿幾,加杯飲品7蚊,真係好易一百

我少去譚仔,因為家人唔鍾意去,次次一個人去親一定叫一至兩個小食加飲品,米線我會叫小米,但都接近一百,仲要唔算好full
Poyau
|
食得是福
BBJOJO
|