2個前港姐

海妮
|
2位前港姐講野真係好粗魯市井,戥佢地肉酸,可唔可以唔好再搵呢2個尷尬2人組出黎呀
lololala
|
FYY
白玫瑰
|
海妮 發表於 18-8-26 21:33
2位前港姐講野真係好粗魯市井,戥佢地肉酸,可唔可以唔好再搵呢2個尷尬2人組出黎呀
...

边2个,無睇
tkop
|
lololala 發表於 18-8-26 22:16
FYY

Who
MA33IE
|
...

mmc點解愈來愈搞到自己不倫不類。。。btw fyy比人捧到上天,個個讚佢夠貼地,但我5識欣賞
wuwucancan
|
係後生仔傾下計已經係啦⋯⋯一D港姐風格都冇,爛撻撻咁
cissie    發表於 18-8-27 06:53
ahpoo
|
MA33IE 發表於 18-8-26 23:34
mmc點解愈來愈搞到自己不倫不類。。。btw fyy比人捧到上天,個個讚佢夠貼地,但我5識欣賞
...

幾時貼地變左selling pt?人地高貴果d就一定唔貼地?有時貼地都要講時機,貼到佢甘真係似發花癲多d
cheung2000
|
初初覺得fyy幾靚,而家覺得佢巴渣
mickeywinnie3
|
cheung2000 發表於 18-8-27 00:03
初初覺得fyy幾靚,而家覺得佢巴渣

係!好嘈
美之選468
|
是十A及粗口港姐 ?
kirstyau
|
10A真係唔掂,係後生仔個度,冇啦啦講咩,如入去後生仔做 “要講野冇底線”,真係cheap唔切,咩港姐儀態都冇哂。
Poyau
|

潘高壽
|
又嘈又肉酸!十優果個今日化妝、成個呀梅咁!超大整蠱、化妝師梗係同佢有仇!都唔明有 d 咁低劣品質的「講者」!
circle119
|
佢地忘記了(港姐)特質

不是個人性格代表就代表這就是港姐本色
tingloveyin915
|
wuwucancan 發表於 18-8-26 23:37
係後生仔傾下計已經係啦⋯⋯一D港姐風格都冇,爛撻撻咁
...

由其係馮cc
bobocheung65
|
無咩氣質
|
kirstyau 發表於 18-8-27 00:19
10A真係唔掂,係後生仔個度,冇啦啦講咩,如入去後生仔做 “要講野冇底線”,真係cheap唔切,咩港姐儀態都 ...

係,如果佢真人係咁,太市井
wuwucancan
|
tingloveyin915 發表於 18-8-27 02:52
由其係馮cc

睇陳X琳講野同佢兩個講野既分別就更加大對比
做個靚太
|
ahpoo 發表於 18-8-26 23:42
幾時貼地變左selling pt?人地高貴果d就一定唔貼地?有時貼地都要講時機,貼到佢甘真係似發花癲多d:igiveu ...

係囉…幾時開始,市井變左貼地。。
cattz288
|
...

又話搵金龜婿?好難囉!