自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

wuwucancan 發表於 18-8-26 23:37
係後生仔傾下計已經係啦⋯⋯一D港姐風格都冇,爛撻撻咁
...

fyy講野粗粗魯魯爛撻撻,mmc就....唉,規佢讀咁多書,拍埋fyy度一齊發花癲 。佢地2位既所謂"貼地",將以往港姐既高貴優雅氣質盪然無存。

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

公爵府

回覆樓主:

2個都算把啦……又唔靚……又唔討好……講嘢又似8婆……。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

海妮 發表於 18-8-27 07:57
fyy講野粗粗魯魯爛撻撻,mmc就....唉,規佢讀咁多書,拍埋fyy度一齊發花癲 。佢地2位既所謂"貼地",將以往 ...

難得多人buy! 差唔多晚晚都有!

放下自在

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆樓主

Fyy簡直想封住佢把口,把聲好似係街巿叫賣咁,毫無貴格,貼地咪即係cheap囉,咪比人所謂讚夠貼地就係咁整cheap自己先得架

伯爵府

海妮 發表於 18-8-27 07:57
fyy講野粗粗魯魯爛撻撻,mmc就....唉,規佢讀咁多書,拍埋fyy度一齊發花癲 。佢地2位既所謂"貼地",將以往 ...

佢二個係港姐既敗筆,拉抵哂港姐質素及形象!完全出唔到大場面!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

以後唔好叫香港小姐 tvb 小姐應該好d

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

不過又講, 試講下陳凱琳對上個幾屆港姐d名 包無咩人識啦。

對上一屆,亞軍, 季軍, 真係坐係我隔離都唔知係邊位

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

fyy係靚...但唔好開口講野囉

大宅

KCBaby2011 發表於 18-8-27 09:42
佢二個係港姐既敗筆,拉抵哂港姐質素及形象!完全出唔到大場面!

係,由其tvb開左後生仔比佢地發up風之後,更加放肆,其實都5知係咪tvb有稿叫佢地講多d淫野,吸引新一代後生仔睇tvb

侯爵府

2018復活節勳章

wuwucancan 發表於 18-8-27 07:53
睇陳X琳講野同佢兩個講野既分別就更加大對比
...

雖然好多人唔知點解唔鐘意陳凱琳,但我仍然都覺得佢好好,
會適當時候做適合的事,出到來大方得體。

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

認同,真心覺得呢兩個港姐 佢兩個講嘢無禮貌, bili bala,粗魯,俗氣, 但唔知由幾時開始,原來呢啲叫貼地叫真性情而且仲係令人欣賞嘅態度 我老餅,唔識欣賞呢啲港姐所謂嘅真性情

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

做個靚太 發表於 18-8-27 07:55
係囉…幾時開始,市井變左貼地。。

以前, 貼地係 有錢人 / 名人買平野/減價貨, 搭地鐵同巴士

宜家 市井人多左, 就變成做乜都 理所當然 = 貼地 = 型 = 潮流尖端
我覺得佢地 = MK = 冇家教

FYY + MMC 呢2 個簡直係港姐既經典

珍珠宮

2018復活節勳章

nintendo 發表於 18-8-27 10:05

我鍾意佢呀,大方得體。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

陳凱琳真係好大方得體..似返個港姐

果2個MK 到唔使恨

公爵府

hashtag影視迷勳章

nainaitze 發表於 18-8-27 10:08
我鍾意佢呀,大方得體。

我都鍾意佢呀,個人又開朗,充滿正能量

子爵府

我鍾意佢架, 不過肥返啲會好睇啲。
近年港姐中佢算係好唔錯喇, 談吐大方得體。

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

海妮 發表於 18-8-26 21:33
2位前港姐講野真係好粗魯市井,戥佢地肉酸,可唔可以唔好再搵呢2個尷尬2人組出黎呀
...

Youtuber 都係講呢D先紅,千禧代係唔太需要電視和傳統 media ,包括自己娛樂和成名。

2000 年出生的,今年都 18 歲,你做傳媒生意點都要顧及新消費羣。

翡翠宮

回覆樓主:

馮盈盈好明顯靠mk款用詞大膽博出位!

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

最憎見到呢2個孖4
Minniemouse:-P

首頁

尾頁

跳至