麥明詩冇男朋友 ,

hebesiu
|
佢背景 , 條件都係 AA 級 , 但冇男朋友 , 岩岩仲要俾人講 .

26歲了 , 都有 d 急呱 .

佢身邊應該有大把男人可以選擇 , 係咩原因識唔到

tsung
|
要問番佢本人
美之選468
|
hebesiu 發表於 18-8-26 21:41
佢背景 , 條件都係 AA 級 , 但冇男朋友 , 岩岩仲要俾人講 .

26歲 je 大把青春 唔急
joyce209
|
26歲咋喎,急咩?大把世界
lovelykitty
|
佢個look好唔掂,差d唔認得
feclagnes
|

男友唔啱,唔要啦,年齡唔係期限,今時今日,唔一定要結婚,呢度大把jm好清楚,結左唔一定好,唔結亦未必係差
KTKTKT5
|

其實學歷都唔一定要差唔多才相襯

郭靄明同劉青雲便是
kenshiro18
|
唔係林作?
baby_happy
|
眼角高啫
花花大姐
|
feclagnes 發表於 18-8-26 21:52
男友唔啱,唔要啦,年齡唔係期限,今時今日,唔一定要結婚,呢度大把jm好清楚,結左唔一定好,唔結亦未必 ...

全對
blythe
|
有留意淘傑專欄,林作變地下情人。
good_pig
|

感覺佢唔係咁易相處
hellohelloruby
|

轉玩地下情啫
cherrieloy
|

26歲啫,又唔係36,急乜?
生命麵包
|
good_pig 發表於 18-8-26 22:19
感覺佢唔係咁易相處

佢係我老公個普通朋友,冇咩特別
good_pig
|
生命麵包 發表於 18-8-26 22:48
佢係我老公個普通朋友,冇咩特別

而家仲有保持聯絡嗎?
tansyneko
|
佢話無啫,你信?
tansyneko
|
佢話無啫,你信?
JD930
|
feclagnes 發表於 18-8-26 21:52
男友唔啱,唔要啦,年齡唔係期限,今時今日,唔一定要結婚,呢度大把jm好清楚,結左唔一定好,唔結亦未必 ...

係咯
Wingwingm
|
good_pig 發表於 18-8-26 22:51
而家仲有保持聯絡嗎?