今年港姐終於係香港畢業

可愛教主2
|
以往冇記錯,港姐三甲通常都係外國畢業,今年終於有好兩个都係香港畢業, 一個中大、一個港大。 以往港妲除咗胡杏兒,我都醒唔起邊一啲係香港讀書畢業。
coeeyin
|
可愛教主2 發表於 18-8-26 23:16
以往冇記錯,港姐三甲通常都係外國畢業,今年終於有好兩个都係香港畢業, 一個中大、一個港大。 以往港妲除 ...

馮盈盈囉
babyangie
|
馮盈盈HKU
mln
|
楊思期
ng
|

楊思琦好似教大前身教育學院
wcpcelia    發表於 18-8-28 11:50
littlesheep123
|
以往冇記錯,港姐三甲通常都係外國畢業,今年終於有好兩个都係香港畢業, 一個中大、一個港大。 以往港妲除 ...

唔係呀, 馮盈盈咪港大, 同屆季軍小小超女友郭嘉文係城大

另外舊年亞軍何依婷都係城大

AGa1111
|

葉碎碎
AGa1111
|
阿moon浸大
可愛教主2
|
littlesheep123 發表於 18-8-26 23:20

咦乜原來咁多㗎
可愛教主2
|
littlesheep123 發表於 18-8-26 23:20

咁可能我搞錯咗,同華姐mix up。 咁又奇喎,今7屆咁多海外畢業嚟參加港姐,唔係應該參加華姐咩
AGa1111
|
以前更加唔講學歷,好似袁詠儀,克勤嫂,李珊珊,譚小環中學畢業
|
哇~~~去年個粗口港姐,就係香港大學生質素的代表啦,咁都唔記得?
Protea
|

胡杏兒係大學一年級參加港姐, 之後無讀。
lovelybaby2015
|
可愛教主2 發表於 18-8-26 23:24
咦乜原來咁多㗎

仲有呂慧儀,科大
MA33IE
|

頭先見到何依婷原來都幾靚,靚過上屆冠軍好多
MA33IE
|
coeeyin 發表於 18-8-26 23:18
馮盈盈囉

其實佢個年係咪冇咩對手 ps. 個年冇睇
瀟灑走一回
|
MA33IE 發表於 18-8-26 23:31
頭先見到何依婷原來都幾靚,靚過上屆冠軍好多

佢上年都幾無奈,do有2票,無計
wing514
|
可愛教主2 發表於 18-8-26 23:25
咁可能我搞錯咗,同華姐mix up。 咁又奇喎,今7屆咁多海外畢業嚟參加港姐,唔係應該參加華姐咩
...

係囉我都唔明
咁同華姐有咩分別??
可愛教主2
|
414928 發表於 18-8-26 23:27
哇~~~去年個粗口港姐,就係香港大學生質素的代表啦,咁都唔記得?

边間?
mickeywinnie3
|
414928 發表於 18-8-26 23:27

馮七七!開口懶音加嘈吵