夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

BBG520 發表於 18-8-28 16:06
眼見好多都無報應,報落d仔女到就見過

係子女自己前世既業,今世受

同老豆溝女老母溝仔無關

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章

老實講真係好少見到做小3既人有報應

好多仲同個男既結埋婚

大宅

pi0219 發表於 18-8-29 14:13
老實講真係好少見到做小3既人有報應

好多仲同個男既結埋婚
破壞別人家庭,別人老婆就一世身心都壓抑,受創,小三就風流快活,打住我唔影響你家庭,我們分手的旗號,重新上路去搵下一個情人

大宅

KCBaby2011 發表於 18-8-27 00:20

唔覺有,但希望有,我表姐老公個小三,有老公小朋友都搞埋唔知幾多個男人,仲要聽講佢老公知道發現幾次都原諒佢,最慘我表姐咁好人搞到情緒不穩定

大宅

d小三明知男人有老婆仔女,仲要痴埋身,都唔知為乜,當然牛唔飲唔㩒得牛頭低,都要小三同c6都咁賤先可以搞埋一齊

大宅

回覆樓主

我信一定有報應,只係時辰未到!我見男人偷食妻離子散!亦認識一個女仔做小三,明知人地有老婆仔女都痴埋去,雖然俾佢爭嬴,不過最後個男人又因為第二個小三唔要佢!

大宅

回覆樓主:

我以前都信報應。
但而家好多壞人條命不知幾好 。就知無呢回事。

複式洋房

唔知算唔算報應,
有個女仔係第三者 , 搞散人地頭家(有小朋友)仲同果個男人結埋婚 ,
最後呢2公婆幾年之後 , 各自因為第三者而離婚

*當年識佢地既朋友包括我 , 都係放長雙眼睇你地好得幾耐
朋友知道佢地嗌大交離婚 , 食花生
HEY YO

珍珠宮

lingfu 發表於 18-8-27 14:47
眼見啲女人俾帽人戴之後都係幸福咗

笑左

大宅

回覆樓主

我眼見好少報應
幾時先可以食花生

別墅

BowieFungF 發表於 18-8-28 09:59
報應呢樣野我唔多信,如果真係有,就唔會咁多人做壞事啦

我以前都信,不過最近見得多,經歷又多咗,其實好多嘢真係冇報應。

大宅

我心更想有報應, 但係都要放下, 唔好諗咁多
話說我果件比我識既女搶左去, 我地一齊9年, 後尾因為呢個女人搞到散左, 人地仲結埋婚, 生埋仔, d朋友講返比我知個男既仲對女千依百順, 已前對我就起哂剛, 同人唔同命, 一對狗男女不知生活得幾幸福, 所以都係唔好理人地, 最緊要自己生活好過!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

kawainnn 發表於 18-8-30 01:57
唔覺有,但希望有,我表姐老公個小三,有老公小朋友都搞埋唔知幾多個男人,仲要聽講佢老公知道發現幾次都 ...
表面上就話個出軌妻嘅老公愛佢,所以唔介意帶綠帽。。。但另一方面睇,可能佢老公已成習慣,當佢係一隻免費雞。。。

首頁

尾頁

跳至