自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

rebeccalin 發表於 18-8-27 07:38
九歲,佢覺得要搞到我半夜冇得瞓,唔好意思

佢今日好番d 未?

佢好乖好生性~ 我諗我個仔唔會咁講野.

子爵府

國王陛下 發表於 18-8-27 02:57
我女如果老公唔係到痾親便便,都會同我講,唔好意思啊媽咪,我臭親你,我應該等爸爸返黎先痾,咁就唔會搞 ...

乖女

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

樓主仔仔好乖,我大仔都係一樣大,平時無乜野但一病就好嗲
上個月有晚佢食滯左,佢仲要上床訓,訓訓下突然起身想嘔但忍唔住嘔左d係被度之後佢衝出廳嘔落垃圾筒
嘔完第一次佢驚就坐係垃圾筒隔離期間仲要扭計,我唔理佢用花灑沖下張被再放落洗衣機,隔左一陣佢又嘔第二次,嘔完佢話要求訓梳化,第二日朝早訓醒無事但比我警告唔好再亂食野

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

公爵府

牛年勳章

bosch 發表於 18-8-27 16:21
佢今日好番d 未?

佢好乖好生性~ 我諗我個仔唔會咁講野.

今日好左好多啦。他可能是昨天去街市買完餸返來冇洗手就食芒果,把細菌食落肚了。多謝。以前佢一出現這種情況,飲幾滴雙飛人藥水就冇事,睇醫生都冇咁靈。但今次屋企支雙飛人藥水過期,唔敢俾佢飲。一早去等惠康開門話冇貨,再搵埋百佳,華潤,萬寧,屈臣氏,幾大便利店和附近幾家藥房都冇,都唔知搞乜,連雙飛人藥水都咁難買。唯有敲門叫醒對面屋鄰居,好彩佢屋企有支未過期的雙飛人。飲左好少少,佢話好好多了。十一點幾睇左醫生,冇食醫生開的藥。醫生話有需要再食。睇完醫生返來佢精神好多了,叫我係mytv super買左套復仇者聯盟俾佢睇。睇完由下午兩點瞓到宜家。

公爵府

牛年勳章

arcaar 發表於 18-8-27 16:49
樓主仔仔好乖,我大仔都係一樣大,平時無乜野但一病就好嗲
上個月有晚佢食滯左,佢仲要上床訓,訓訓下突然 ...

好在潯晚叫佢瞓我張床,因為佢自己張床係上格床,如果唔係,真係可能又去唔切廁所嘔,會嘔係張床度。

首頁

尾頁

跳至