衣櫃太暗, 想買一支燈照明, 但附近沒有電制位。

tell-me-y
|
有沒有一些入電池的燈, 總之就不用插電制的燈。 大家有無淘寶店介紹?
唔該晒!
spikenard
|
黃金商場有1支的led 30以蚊,行usb 你要用時插充電器就可以 平過淘
mmfan
|
tell-me-y 發表於 18-8-27 10:39
有沒有一些入電池的燈, 總之就不用插電制的燈。 大家有無淘寶店介紹?
唔該晒!
...
我在淘宝Lite发现了 拍拍灯小灯粘贴灯充电款电池射灯衣柜灯LED小夜灯寝室宿舍灯神器, 一起来看! http://m.intl.taobao.com/detail/ ... 58130162743&ttid=212200%40htao_android_4.6.0.1
wcpcelia    發表於 18-8-28 10:42
lovelycats1
|
宜家有啲感應燈,好似放乾電池,貼係櫃都幾方便吖
今日出海
|
唔該晒!
...

Ikea 有,入電池,感應就著燈
mercurycc
|
Ikea 有用乾電方型燈,專比人放衣櫃用好平的。
tell-me-y
|
mercurycc 發表於 18-8-27 10:51
Ikea 有用乾電方型燈,專比人放衣櫃用好平的。

請問知道是什麼價位嗎?thanks!
goo_littlebb
|

我用呢d, 打開櫃門就會著, 淘寶買, 支燈用usb充電, 用磁石貼上櫃頂, 唔駛駁電線.不過IKEA都有類似款.

我仲貼左支喺廳,夜晚行過會著燈唔駛摸黑去廁所。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tell-me-y
|
goo_littlebb 發表於 18-8-27 10:53
我用呢d, 打開櫃門就會著, 淘寶買, 支燈用usb充電, 用磁石貼上櫃頂, 唔駛駁電線.不過IKEA都有類似款.

如果無晒電時你點樣充返電呀?
mercurycc
|
tell-me-y 發表於 18-8-27 10:53
請問知道是什麼價位嗎?thanks!
賣燈膽位置。
tell-me-y
|
mercurycc 發表於 18-8-27 10:55
賣燈膽位置。

我都有印象見過, 請問大概幾錢?
goo_littlebb
|
tell-me-y 發表於 18-8-27 10:54
如果無晒電時你點樣充返電呀?

支燈係用磁石貼上個櫃, 無電果陣就拎支燈落黎用USB充電, 好似充電話咁, 條線係一樣的.
mercurycc
|
tell-me-y 發表於 18-8-27 10:56
我都有印象見過, 請問大概幾錢?
唔記得,你上ikea 網睇下。
|
唔該晒!
...

小米

上小米香港網
Ryanma
|
Ikea 有衣櫃內用0既燈, 用3A 電
himhim0502
|
今日出海 發表於 18-8-27 10:50
Ikea 有,入電池,感應就著燈

好用,好似25/pcs, 房,洗手间。厨房都有用,方便