自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

tell-me-y 發表於 18-8-27 15:46
應該買多少對?
6對還是9對呢?

底衫同白袜各半打,起碼六日唔洗衫都夠

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

tell-me-y 發表於 18-8-27 15:49
每人12對?

差不多,洗完趕唔切(有抽濕機外)

水晶宮

虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

每人買5對
唔見左就自己俾錢再買,用者自付
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

買一打,開6對先

珍珠宮

回覆樓主

侯爵府

小豬澄 發表於 18-8-27 15:48
我二個女各自一打

佢地有本事成日整唔見

佢地係邊樹整唔見,著完出街都除出黎洗,咁奇會唔見左!

珍珠宮

回覆樓主:

早前無印減價,我去咗2次,一共買咗30對襪,慢慢著

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我仔女,各自買兩pack (共10對)

大宅

回覆樓主:

我會9對,著爛未洗未乾都仲有得着

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

襪成日洗衫都好似有黑洞咁唔見咁隻,預多好過少,我d仔每人至少7-8 對

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

多過15對

懶得搵
一搵唔到就開新

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

rayrayus 發表於 18-8-28 01:28
襪成日洗衫都好似有黑洞咁唔見咁隻,預多好過少,我d仔每人至少7-8 對

越洗越唔見
好似比洗衣機食左

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

LedTV 發表於 18-8-27 11:51
越洗越唔見
好似比洗衣機食左

我平均兩三星期總有一對唔見一隻,有d會搵返,有d搵唔返,50/50 機會

首頁

尾頁

跳至