17年後第一日返工

月希
|
好眼瞓....
未係好多野做...大多數時間都係坐...
因其他人都幾忙...佢地要得閒先比少少野我做教我做咁...

位又未有電腦...
要坐住其他冇返既同事既位....

希望明天會多DD野做...
呆坐...坐到好眼瞓....
靚靚C9
|

sushiroll
|

琳琳小天使
|
加油
mandy952
|
月希 發表於 18-8-27 18:59
好眼瞓....

17年冇返過工?之前係ftm?
bb2
|
加油
月希
|
mandy952 發表於 18-8-27 19:32
17年冇返過工?之前係ftm?

係丫
靚豬豬
|
加油
in.carry
|
祝一切順利 比埋你
Poyau
|
加油
JD930
|
好眼瞓....

加油
karenlyk
|
6年前我第一日返都係悶, 仲覺得好悠閒
今時今日, 係年頭忙到年尾.

好好享受呢個蜜月期
lam133
|
好眼瞓....

加油
Charlotte_mom
|
我女第一日返工(暑期工)悶到執文具
我第一日返工無人理我,要扮忙(同頂眼訓),於是將d已有文件再打一次
mandy952
|
月希 發表於 18-8-27 20:14
係丫

勁,努力
apeach_peach
|
加油
月希
|
Charlotte_mom 發表於 18-8-27 20:39
我女第一日返工(暑期工)悶到執文具
我第一日返工無人理我,要扮忙(同頂眼訓),於是將d已有文件再打一次 ...

連電腦都未開到....
成朝坐係度..比幾張紙我睇住先....
真係好難頂....我重頂唔住禁左陣電話...

好彩自己帶左D糖...頂下眼瞓....

appleyuen
|

月希
|
karenlyk 發表於 18-8-27 20:37
6年前我第一日返都係悶, 仲覺得好悠閒
今時今日, 係年頭忙到年尾.

唔知呢...不過我做野都OK快...

忙D會易過D
yyan
|
加油