失敗的維修公司 - 三星電視

maychan489
|
嬲到噴火
買咗9個月就壞,整吾夠1日又壞,
自動開機, 維修又話要再約,
咩嘢服務,差到極!
lkannie
|
我都有類似遭遇,隔6至9個月就壞, 約師傅要數天, 整極最多頂到9個月, 3年保養期共维修了5次, 一過保飬期冇得續保。 2萬幾電視只用了3年多, 仲係唔常閞嗰隻! 以後 謝絕3叔
fitfish
|
樂声保5年。顏色就三星合意D
蝦碌媽咪
|
maychan489 發表於 18-8-27 19:09
嬲到噴火

又係三叔保用,我係過來人,理解你咁嬲。
fitfish
|
早前成二萬買三星。一过保養即壞。整要九千

以後不買贵电視。费事慶
caryfox
|
三叔電視係咁㗎啦⋯⋯
v.sweet
|
只會買Sony
Poyau
|
***tv
bbsbbs
|
我前幾年亦買了一個三星,萬幾,用了第七天部機就睇睇下熄咗,開唔到,完全冇反應。三星話來維修,我堅持要換部新,唯有投訴。卒之換部新,都係一年貨仔:會自動mute 冇聲出,成日hang 機,閃黑Mon ,唔知我唔好彩到質量差!
wcpcelia    發表於 18-8-28 10:11
|
嬲到噴火

小米
tsung
|

maychan489
|
冇錯,以後謝絕***產品,
貼錢買難受
鴨鴨比
|
揮手
我新屋入伙師傳裝話少左件零件等返貨
等左足足兩星期完全冇音訊
打去CS又左推右推

好在係中原買未折盒可以換货,換左一部聲寶大電視
katherine.k
|
嬲到噴火

坦白講我每次見人壞三星D電視機真係好心涼,以前做sales叫D客吾好買呢隻品牌電視真係好快壞的,佢重要串有咩所謂姐,部機靚嘛!
新秦先生
|
我屋企部樂聲29吋畫王,睇左廿幾年都未壞過.
大喬
|
caryfox 發表於 18-8-27 20:21
三叔電視係咁㗎啦⋯⋯

我都係咁話, 三叔簡直惡評如潮, 香討成日有人講.
loolooloo
|
泡菜牌嘅售後服務係出晒名..... ... .. .
coffeeling
|
買樂聲好過
canies
|
好早期買過一部三星冷氣,係,三星都有出冷氣。裝機嗰個靚仔不知所謂,裝到成條罅都話唔緊要啦冇事㗎,我望在發呆 全新機嚟㗎喎?你裝到咁樣都要都得呀?
自此心中決定唔會買佢任何產品。
RT
|
電視我只買樂聲同sony