無印的風格

Mooskha
|
最近喜歡左無印的衣著風格 恤衫 橫間 加褲或裙 布鞋 覺得佢襯得好靚 簡單又自然 好想模仿 大家覺得點穿先有佢的風格
good_pig
|
Mooskha 發表於 18-8-27 20:24
最近喜歡左無印的衣著風格 恤衫 橫間 加褲或裙 布鞋 覺得佢襯得好靚 簡單又自然 好想模仿 大家覺得點穿先有 ...

我覺得香港人好難carry 無印風
iam.chili
|
good_pig 發表於 18-8-27 22:01
我覺得香港人好難carry 無印風

好容易就變師奶落街買菜既感覺
wcpcelia    發表於 18-8-28 10:39
tsung
|
最近喜歡左無印的衣著風格 恤衫 橫間 加褲或裙 布鞋 覺得佢襯得好靚 簡單又自然 好想模仿 大家覺得點穿先有 ...

顏色素淡,風格簡約就喺無印風格
good_pig
|
iam.chili 發表於 18-8-27 22:08
好容易就變師奶落街買菜既感覺

粗衣麻布風

我個frd成日話日本妹戴漁夫帽就郊遊風,香港人就易cancer風
selinako^^    發表於 18-8-28 11:03
echo123    發表於 18-8-28 10:58
tansyneko    發表於 18-8-28 00:06
iam.chili
|
good_pig 發表於 18-8-27 22:13
粗衣麻布風

我個frd成日話日本妹戴漁夫帽就郊遊風,香港人就易cancer風

笑死我
caryfox
|
粗衣麻布風

搽上有色唇膏,整齊頭髮型,
帽邊有頭髮露出來就唔似 cancer 化療。

sangria
|
粗衣麻布風

好衰但笑咗
大富翁
|
首先需要有一個好body, 就應該問題不大,如果冇,無印風格真係素得厲害
good_pig
|
sangria 發表於 18-8-27 22:21
好衰但笑咗

真係有呢個feel
大富翁
|
我之前有位朋友又係喜歡素色衫,我太口直心快咁講左句,你做咩著底衫出黎?
ipipipip
|

要瘦人先着到
仲要無乜波先得
agnesbee
|
ipipipip 發表於 18-8-27 22:30
要瘦人先着到
仲要無乜波先得

gracelam
|

無印style高瘦著先好睇, 我呢D肥c9。。。。
Ononluk
|
我覺得除非本身好文青氣質,否則太鬆身唔易著得靚
Poyau
|
粗衣麻布風

mariefish
|
要好似蔡恩韻咁,加上生活係有文青味既唐樓或田園
happybebebe
|
ipipipip 發表於 18-8-27 22:30
要瘦人先着到
仲要無乜波先得

要文青feel
夠白,無乜力咁
worrymama
|
粗衣麻布風

唔好意思…… 笑咗!
ChuChu0808
|
我覺得最基本個人要瘦又唔好太矮,皮膚夠白,舉止唔粗魯,就襯無印style