厚睡袋邊個牌子好呢?

kmbb519
|
除左 mides
請問有推介嗎?今年冬天用

唔該哂
我要做媽媽
|
我既係淘寶買架,好似叫純棉時代,覺得唔錯
kmbb519
|
我要做媽媽 發表於 18-8-27 20:48

係咪呢款?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
janede1314
|
Next HK
kmbb519
|
janede1314 發表於 18-8-27 22:26
Next HK

next 都好喎! 等我睇睇先

thanks mama
RubyYu07
|
我要做媽媽 發表於 18-8-27 20:48

我果時都買左呢個牌子好多產品,質量確實唔錯。
haha748494
|
回覆 kmbb519 的帖子

呢款唔錯,小清新。但我細B就唔肯用睡袋。因為佢習慣訓覺似打風。
kmbb519
|
haha748494 發表於 18-8-28 17:26
回覆 kmbb519 的帖子

呢款唔錯,小清新。但我細B就唔肯用睡袋。因為佢習慣訓覺似打風。 ...

唔...
咁或者等佢出左世 睇下用唔用薄果個先
kmbb519
|
RubyYu07 發表於 18-8-28 15:27
我果時都買左呢個牌子好多產品,質量確實唔錯。

但都唔平喎⋯⋯
RubyYu07
|
kmbb519 發表於 18-8-28 19:48
但都唔平喎⋯⋯

係啊,一分錢一分貨,質量的確幾好
kmbb519
|
RubyYu07 發表於 18-8-28 22:00
係啊,一分錢一分貨,質量的確幾好

如果咁的價錢 喺千色同aeon都買到 仲有得摸實物
kmbb519
|
janede1314 發表於 18-8-27 22:26
Next HK

我訂左個next 啦 好期待 佢話幾日就送到
janede1314
|
kmbb519 發表於 18-8-30 15:05
我訂左個next 啦 好期待 佢話幾日就送到

系咪訂了貴d個款厚身d?
kmbb519
|
janede1314 發表於 18-8-30 16:17
系咪訂了貴d個款厚身d?

係呀,我訂左 2.5 tog.... 佢一款星星 $140, 另一款皇冠 $175..... 兩款都係 2.5tog, 唔知仲有咩分別呢,我買左皇冠,因為再加買左 3 條襪褲,啱啱 $252 free shipping
stewie_griffin
|
我用 ikea, 有薄有厚,但佢全部都係背心款,凍嘅話我會加多件長袖衫喺入面,so far 我2個囡著住都好好瞓
kmbb519
|
stewie_griffin 發表於 18-8-31 01:22
我用 ikea, 有薄有厚,但佢全部都係背心款,凍嘅話我會加多件長袖衫喺入面,so far 我2個囡著住都好好瞓
...

原來ikea都有,我得閒去睇下先 thank you
hoiching0516
|
hallmark好用, 買穿腳仔款, 我覺得好用過mides
kmbb519
|
stewie_griffin 發表於 18-8-31 01:22
...

我果日喺ikea 買左綠色厚果個,好軟熟好滑呀,仲勁平呀... $89 咋
謝謝介紹
happyvc
|
Hallmark好舒服
mikinana
|
happyvc 發表於 18-9-4 18:25
Hallmark好舒服

請問hallmark係邊度買到?