自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

heiB 發表於 18-8-28 17:23
回覆 保密 的帖子

不會,佢同意,因為屋企少人

謝謝

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

回覆樓主

我萬二
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

男爵府

回覆樓主

40 之後多病痛

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

我請比老人家9600,冇房

男爵府

保密 發表於 18-8-27 21:40
經朋友介紹一經紀公司,請海外印傭,印傭從未來香港,40歲,老公已不在,有兩兒子要養。

經紀收費$9980, ...

喺邊間中介請?$9980應該只有印尼經驗,怕佢英唔得,廣東話又唔明,溝通唔到點教

男爵府

保密 發表於 18-8-27 21:40
經朋友介紹一經紀公司,請海外印傭,印傭從未來香港,40歲,老公已不在,有兩兒子要養。

經紀收費$9980, ...

我有一個30頭一個今年40,明顯30頭嗰個仲可以同我仔玩得好癲,有時帶埋佢去playroom,佢可以一個應付幾個細路。40嗰個就只可以做d靜態d既野,同埋做事比較滋柔同有主見。所以再請都會請返30頭。

首頁

尾頁

跳至