新手爸第一次接觸屎片。

mwsiipb2
|
話說早幾日我第一次換片,幫bb抹完pat pat之後,新片未攝落去。阿b跟住就必出嚟,我情急之下就搵隻手兜住,搞到我成手都係……(emoji)(emoji)
VCBB小天使
|
mwsiipb2 發表於 18-8-27 21:58
話說早幾日我第一次換片,幫bb抹完pat pat之後,新片未攝落去。阿b跟住就必出嚟,我情急之下就搵隻手兜住, ...

必經階段
mwsiipb2
|
VCBB小天使 發表於 18-8-27 23:38
必經階段

leungmui08
|
可以將條新片先打開放在舊片下面,抹完拎開條舊片就算即痾都會在新片上
mwsiipb2
|
leungmui08 發表於 18-8-27 23:46
可以將條新片先打開放在舊片下面,抹完拎開條舊片就算即痾都會在新片上

又係方法,試下先
mandy0927
|
話說早幾日我第一次換片,幫bb抹完pat pat之後,新片未攝落去。阿b跟住就必出嚟,我情急之下就搵隻手兜住, ...

下次可以攝咗塊新片係下面先,抹完攞走舊片,可以好快包番,加油呀爸爸
kmbb519
|
我買定左隔尿墊,諗住如果咁情況由得佢痾,最多洗塊墊
VCBB小天使
|

唔熟手好容易整污埋條新片
VCBB小天使
|
kmbb519 發表於 18-8-28 00:07
我買定左隔尿墊,諗住如果咁情況由得佢痾,最多洗塊墊

聰明
我要做媽媽
|
慢慢就識得變醒目喇,下次第一時間一定要墊隔尿墊,我幫bb換片肯定用
ipcs
|

我都係咁做,陪月教我嘅
RubyYu07
|
哈哈哈,好搞笑啊!好過整邋遢張床單
haha748494
|
請你飲茶亞嘛,我都試過幾次。
lingfu
|
遲啲你會好懷念呢啲呢hea
利申 同你一樣接過屎
baby彤
|
回覆 mwsiipb2 的帖子

我老公都試過雙手接住阿B便便😃😃😃
bchuma
|

下次將新片放係舊片下面,再換片。知道未
mocha20150323
|
我老公都係自此之後,佢就唔再驚換屎片啦。你bb幾大?飲奶粉定母乳?
mwsiipb2
|
mocha20150323 發表於 18-8-29 01:52
我老公都係自此之後,佢就唔再驚換屎片啦。你bb幾大?飲奶粉定母乳?
...

今日12朝,奶粉
RubyYu07
|

換片要快手快腳,用新片先鋪好,再快速抽起舊片

kmbb519
|
haha748494 發表於 18-8-28 17:29
請你飲茶亞嘛,我都試過幾次。

我聽講座時姑娘講,bb一解開片就覺得好舒服,一舒服就想痾!所以好多時都會係咁,一解開片先黎痾