有冇媽媽睇過陳樹武醫生?或其他私家醫生介紹?

kat.tao
|
我依家11w,請問有冇媽媽睇過陳樹武醫生?我想搵個私家醫生由依家跟到生,大家可介紹一下嗎?謝謝各位
Cat0802
|
回覆 kat.tao 的帖子

我第一胎都係搵陳樹武醫生睇產檢,我住元朗,我果區冇乜婦產科醫生,陳醫生會定期係專科疹所應診,所以就成個孕期都睇佢。So far不過不失,可能係男人既關係,相對冇甘Caring,但當然態度唔係差,只係冇甘噓寒問暖姐.....我識既人都好多睇佢,佢尖咀既clinic 都多人睇,應該口碑都幾好!佢份人都實際,唔會叫人做無謂既檢查。
Gremlins29
|
Cat0802 發表於 18-8-28 21:59

我第一胎都係搵陳樹武醫生睇產檢,我住元朗,我果區冇乜婦產科醫生,陳醫生會定期係 ...

認同!我喺佢TST診所睇,雖然係多人,不過如果有突發狀況想即日上去睇都有位
kat.tao
|
Gremlins29 發表於 18-8-29 12:03
認同!我喺佢TST診所睇,雖然係多人,不過如果有突發狀況想即日上去睇都有位
...

唔該曬
kat.tao
|
Cat0802 發表於 18-8-28 21:59

我第一胎都係搵陳樹武醫生睇產檢,我住元朗,我果區冇乜婦產科醫生,陳醫生會定期係 ...

唔該曬
Katherina520
|
陳e生係好有經驗既e生!我兩胎都係搵佢開刀!
kat.tao
|
Katherina520 發表於 18-8-29 23:44
陳e生係好有經驗既e生!我兩胎都係搵佢開刀!

請問陳醫生開刀收幾錢呀?我都希望由產檢到生都係同一個醫生
ymyyy
|

唔知佢而家有冇加價呢,係2016我搵佢開刀,$15000
kat.tao
|
ymyyy 發表於 18-8-29 23:51

唔知佢而家有冇加價呢,係2016我搵佢開刀,$15000

請問$15000係咪算平呀?我完全唔知價錢
ymyyy