佢老板

八婆仔@
|
隔離條TEAM同事同我講佢老板....

事緣係同事返0815,0810入到OFFICE,簽到後肚痛立即開大,約0820出返個位到,佢老板叫佢下次開完大後先好簽到,因為開大佔左10分鐘,其實係「遲到」。

同事話返工慘過坐監,開大應該係人權,返工後就賣身比工作,就連人權都無

HappyHappyMa
|
依D老闆好衰,比我搵過另一份工就走
ValerieBaBa
|
衰到爆
Poyau
|
去洗手間都唔得
是是但但
|
有時肚痛起上黎去開大, 冇得忍架嘛! 佢老板都痴痴地!
洗唔洗嚴禁員工一日裡頭去幾多次廁所, 每次幾分鐘?
馬爾太
|
忍住唔去,企係老板門口放屁
mandy952
|
八婆仔@ 發表於 18-8-28 08:40

事緣係同事返0815,0810入到OFFICE,簽到後肚痛立即開大,約0820出返個位 ...

咁返緊中途開大算唔算擴工呢?
crystal媽咪
|

|
衰老細真的一個比一個衰~
Flovena
|
個老闆都痴痴地
登!登!登!
|
回覆 八婆仔@ 的帖子

佢老闆痴痴地, 咪睇番cctv幾點番到公司.......咩叫遲到......
losttoa
|
傻架佢 條友本身可能有便秘唔抵得
blackypurin
|
馬爾太 發表於 18-8-28 09:24
忍住唔去,企係老板門口放屁

直頭喺門口痾添啦
大一曰
|

事緣係同事返0815,0810入到OFFICE,簽到後肚痛立即開大,約0820出返個位 ...

乜原來現在喺香港痾臭臭都要快
^—^
|

死,連開大都要控制倒時間,好慘
twotigers
|
HappyHappyMa 發表於 18-8-28 08:45
依D老闆好衰,比我搵過另一份工就走

× 2
kayen
|

如果成日係咁就話啫,唉!揾食艱難
chillimom
|
細公司,大公司?

大公司我會向HR 投訴
做個靚太
|
一係同老闆講,我簽到時未覺肚痛,有時都唔知幾時先要開大,咁點算~
wcpcelia
|

老闆好刻薄