自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

珍珠宮

回覆樓主:

同老板講, 瀨篤屎係你頭到說唔好意思啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

HappyHappyMa 發表於 18-8-28 08:45
依D老闆好衰,比我搵過另一份工就走

侯爵府

回覆樓主

同佢老闆講,出email令到所有同事都知道,有一個新嘅政策。
唔之後拎封email,公告天下。係,網絡世界嘅天下,絕對會可以幫佢,推出個未來!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

揾過份工啦, 衰得咁交關, 就執。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

吓!返到公司急屎去痾都唔得快d轉工!

大宅

回覆樓主

我老公個肚係食完早餐一定開大,返到公司時間啱啱好~~

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我啲同事日日去開大起碼半個鐘,檯頭電話響到爆都唔理,我唔會幫佢聽,明知唔同team 幫佢唔到
I 大蚊豬   

珍珠宮

回覆樓主:

真係衰到吖

首頁

尾頁

跳至