自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

食飯行過附近鋪頭,上開smartone既客戶預訂原價減$500, 姐係$7198就訂到淨機 + 原廠保護套配件 + 爆芒保養 + 手機八達通回贈成個套餐。
樓主你不如問下身邊有無朋友係上開smartone先訂啦,好過自己訂無神神貴$500。

yying829    發表於 18-8-28 15:20

大宅

Angelmme 發表於 18-8-28 14:34
食飯行過附近鋪頭,上開smartone既客戶預訂原價減$500, 姐係$7198就訂到淨機 + 原廠保護套配件 + 爆芒保養 + ...

好在及時睇到,唔該哂

大宅

保險D收工再去門市問清楚先,唔該哂咁多位JM

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

減齡達人勳章

yying829 發表於 18-8-28 10:20
醒起一樣野想問: 我以前記得跟風訂iphone,去到拿機果時D職員係問我拆唔拆,又話即使試到有壞都唔會同你換,叫 ...

我去衞訊買iphone都一樣,無得拆盒驗貨,講到明拆開無論即刻見到有乜問題,表面有花丶有死點都無得換一盒,只可以去apple 中心搞。

yying829    發表於 18-8-30 09:13

別墅

yying829 發表於 18-8-28 09:41
其實我都睇到CSL同3台都有得訂仲送台北機票,不過我怕張票掛唔到佢名好麻煩同埋佢又未必得閒去,所以索性簡sm ...

有朋友都揀左3仔,超開心送台北機票

3仔台本身都OK, 性價比唔錯

別墅

garmi 發表於 18-8-29 19:34
出機最快好似係3hk, 上年阿哥換, 第一日就出到機

有生意佢賺都幾高效率,
不過咁先係待客之道

屍SL那D就唔憂做咁, 串串貢

珍珠宮

Vin828 發表於 18-8-28 10:05
幾間黎講, 3比我印象最差,試過月費完左約轉台佢自己有0.2蚊零頭數,係度寄信來話我遲交電話費,否則罰款:tooc ...

和記集團係咁㗎啦。

我想買相機,手機。。去x 澤睇款啦, 啲 sales 覺得入到去就要即刻買咁。。。。話睇多陣,諗下先都唔 like.

百老x態度好好多。專登搭車去買都唔去x澤買。

大宅

好彩趕得切係最後一日搵到上smartone台的舊同學借account,用優惠價訂左note9 ,唔該哂上面果位JM提醒,慳返5舊

男爵府

2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

yying829 發表於 18-8-30 09:16
好彩趕得切係最後一日搵到上smartone台的舊同學借account,用優惠價訂左note9 ,唔該哂上面果位JM提 ...

我係百記訂,原價-300,送8達通增值500,加埋匯豐卡8%回贈

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆 DearJean 的帖子

係呀我都心思思架,但係送禮唔係自用,機票個處理有少少尷尬,無詳細睇到個使用期所以最後無選到

大宅

畀面勳章

訂過無問題,今次我也有訂,琴晚拿左機了

大宅

回覆 water_monster 的帖子

正bor!我都想快少少到手唔洗心掛掛!

大宅

回覆樓主:

我係衛訊walk in 買,平過零售價同左個藍牙播放器同旅行袋,即日過埋Data,快靚正

大宅

回覆樓主:

都有送埋$500 Samsung Pay

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至