嚟緊播「再創世紀」,大家會睇嗎?

Ada2288
|

創世紀之前半夜重播睇曬兩輯,上半part好睇,羅家良演葉榮添做得好好,陳錦鴻由on直變奸都令人好深印象,下半part古仔報仇已經有啲夾硬嚟,今套又用返創世紀個名,睇左故事大鋼好似唔太吸引,得郭晉安係上輯有演,其餘名單niki ,楊怡,林文龍,鍾嘉欣等,陣容算強係近期嚟講。

DebuPegg
|
陣容強

但對呢類劇種0興趣。 (徧好小品 或 偵緝劇集)
mickeyeva
|
Ada2288 發表於 18-8-28 12:30
創世紀之前半夜重播睇曬兩輯,上半part好睇,羅家良演葉榮添做得好好,陳錦鴻由on直變奸都令人好深印象,下 ...

葉榮添、許文彪和穎茵,就算Liza姐都好有台型 ,此劇太經典,呢套真係其中一齣神劇 ,好難超越。
新嘅主角唔吸引,都唔知點解要用番創世記呢個名
babe2010
|
鍾嘉欣?唔係話佢唔玩咩?
艾菲BB
|
babe2010 發表於 18-8-28 12:59
鍾嘉欣?唔係話佢唔玩咩?

客串出幾集咋
是是但但
|
郭晉安做奸角, 可以睇下。睇預告好似唔錯~
babe2010
|
艾菲BB 發表於 18-8-28 13:00
客串出幾集咋

ic, thx
mariefish
|
淨係睇下郭晉安
無話可說
|
會望一兩集既,好睇先再睇!而家8:30果套我都無睇
|
未必睇,唔想睇啲鈎心鬥角的戲種
jtw_ki
|
會睇呀,雖然對劇集題材興趣不大,但對卡士有興趣,除咗郭晉安,其餘果幾個應該有排都唔會係tvb劇集見到,所以想睇一睇
hahaha1231
|
係咪好耐架啦, 有鍾嘉欣
asa2012
|
有郭晉安同胡楓,會睇。
cholekyt
|
我會睇下先..但期望唔會好高
始終角色唔同左..又過左咁多年
以前果兩集咁好睇..
Udea
|
成套劇只得郭晉安睇得下,其他如周麗淇,周柏豪零興趣
tsung
|
唔睇了
大檸樂
|
mickeyeva 發表於 18-8-28 12:39
葉榮添、許文彪和穎茵,就算Liza姐都好有台型 ,此劇太經典,呢套真係其中一齣神劇 ,好 ...
炒炒個名,唔睇得都嚇得下. 衰d講,痴下金"hong"
Poyau
|
tsung 發表於 18-8-28 14:16
唔睇了

tsung    發表於 18-8-29 16:59
20150618bb
|
Ada2288 發表於 18-8-28 12:30
創世紀之前半夜重播睇曬兩輯,上半part好睇,羅家良演葉榮添做得好好,陳錦鴻由on直變奸都令人好深印象,下 ...
出左好多皇牌
nomesir
|
我情願睇韓劇