小朋友智能手錶電話

leungemily
|
請問各位媽咪你哋嘅小朋友有冇用緊智能手錶電話?見到淘寶有好多唔同嘅款式和價錢。請問有冇用家可以分享一下?謝謝!
Poyau
|
希望有分享
xddsuki
|
leungemily 發表於 18-8-28 12:42
請問各位媽咪你哋嘅小朋友有冇用緊智能手錶電話?見到淘寶有好多唔同嘅款式和價錢。請問有冇用家可以分享一 ...

我都想知
loklok286
|
用過唔好用
cherrieloy
|
leungemily 發表於 18-8-28 12:42
請問各位媽咪你哋嘅小朋友有冇用緊智能手錶電話?見到淘寶有好多唔同嘅款式和價錢。請問有冇用家可以分享一 ...

淘過三款,唔好用,mon勁快爆,仲一啲都唔防水,洗手滴咗少少水上去即壞,仲有一次見唔駛$100/隻,一口氣淘兩隻一樣嘅,其中一隻係壞嘅

leungemily
|
xddsuki 發表於 18-9-5 16:54
我都想知

我朋友小朋友用緊,佢話唔係隻隻可以香港使用。佢用緊嗰隻叫做智天使,我見佢用香港嘅電話卡,可以電話通話,又有視像。有Apps可以睇到小朋友定位,亦可影相,價錢大約百幾蚊人民幣。

可惜佢係另一位朋友幫佢買。佢都唔知係淘寶邊一隻先至香港用到。而家試試等佢問問朋友,所以睇吓呢度會唔會有媽咪可以分享一下。
chuballball
|
回覆 Poyau 的帖子

我今日見到BK話有得去馬灣試玩
三棵樹
|
我仔用緊360嗰隻,試過放褲袋掉埋落洗衣機一齊洗,浸完水都無事。
舊年開學買,用左成年,定位係有少少誤差,但都算準。
個仔番學放學可以用app睇到定位,知佢喺邊
LedTV
|

啱啱係中移動出左一隻~$88月費 2年約~~
我朋友介紹我用
https://www.hk.chinamobile.com/tc/corporate_information/Data_N_VAS/imoowatchZ3/

rsh2012
|
用緊小尋,gps 算準,生活防水ok, 幾百蚊人仔