啱啱公佈咗華仔演唱會公開發售嘅時間同安排

Hoining
|
華仔確係有為歌迷做野,呢個不設售票處售票嘅方法都好呀!雖然未有實名登記,但對於真正想入場嘅歌迷來講絕對係好事。華仔永遠支持你,You are the best

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
fanny590
|
全部網上購買嗎?
myww
|
Hoining 發表於 18-8-28 15:39
華仔確係有為歌迷做野,呢個不設售票處售票嘅方法都好呀!雖然未有實名登記,但對於真正想入場嘅歌迷來講絕 ...

即係全部上網?
起碼唔使訓街,斷咗D排隊黨迷路。
Hoining
|
fanny590 發表於 18-8-28 15:41
全部網上購買嗎?

同電話訂票
Hoining
|
myww 發表於 18-8-28 15:42
即係全部上網?
起碼唔使訓街,斷咗D排隊黨迷路。

突然覺得有啲暢快,呢幾日班排隊黨白做
chiandjoyce
|
華仔確係有為歌迷做野,呢個不設售票處售票嘅方法都好呀!雖然未有實名登記,但對於真正想入場嘅歌迷來講絕 ...

請問知道如何門票嗎? 想買四張, 唔夠 南亞裔嗰班人鬥排。 真正想睇 買唔到飛.
Hoining
|

連信用卡都有限制,華仔好有決心為歌迷爭取買飛入場

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
cy101
|
即係排緊街嘅可以返屋企!!! 好呀!! 至少唔會再見血, D人收咗錢做野無性呀!!
sharonchung
|
至少唔會一張櫈仔當10個人
Hoining
|
chiandjoyce 發表於 18-8-28 15:43
請問知道如何門票嗎? 想買四張, 唔夠 南亞裔嗰班人鬥排。 真正想睇 買唔到飛.
...

新post有講
Hoining
|
sharonchung 發表於 18-8-28 15:45
至少唔會一張櫈仔當10個人

食環可以即刻開工
Glau
|
訓左幾日街O個D 咪即時散水. 不過網上/電話買飛都吾容易架.
20150618bb
|
根本.................就要實名買票,係的推廣部做出來...[頭個100張炒到天價又如何]......廣告手法,好多後期學人炒票都炒死左.
Hoining
|
Glau 發表於 18-8-28 15:47
訓左幾日街O個D 咪即時散水. 不過網上/電話買飛都吾容易架.

好過售票處根本買唔到
Charitymami
|
Hoining
|
20150618bb 發表於 18-8-28 15:48
根本.................就要實名買票,係的推廣部做出來...[頭個100張炒到天價又如何]......廣告手法,好多後 ...

炒燶炒死就好,咁真正想入場嘅先有機會買到
bb081090
|
哇!好呀!! 雖然我優先已經買到, 但都支持呀!
咁好過比D南亞人排啦, 仲要搵黑社會打人, 離哂譜!
不過就鄧早幾日已經排緊, 仲比黑社會趕過2次個位幫媽咪買既學生哥慘喇
20150618bb
|
Hoining 發表於 18-8-28 15:50
炒燶炒死就好,咁真正想入場嘅先有機會買到

mariefish
|
有做野,值得讚
hellohelloruby
|