自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章

從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

最好仲要答問題先比用信用卡買

侯爵府

回覆樓主

侯爵府

Hoining 發表於 18-8-28 15:43
突然覺得有啲暢快,呢幾日班排隊黨白做

係呀係呀.... 我都係咁諗....我仲諗點解唔遲多兩日先公佈(因為嚟緊兩日狂風暴雨)..等班排隊黨捱吓都好...

禁止訪問

畀面勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Hoining 發表於 18-8-28 15:43
突然覺得有啲暢快,呢幾日班排隊黨白做

我都覺

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

咁如果係冇信用卡既人點買呢?

禁止訪問

畀面勳章

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

禁止訪問

男爵府

回覆 carol05032 的帖子

不如你問無錢點買!!無一個方法可以滿足全世界人,如果成年人,自己及身邊朋友都無信用卡,或者你考慮返火星住

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

kit2004 發表於 18-8-28 15:57
最好仲要答問題先比用信用卡買

讚成,每人答三條有關華仔既問題

大宅

大宅

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

hellomicky 發表於 18-8-28 16:07

不如你問無錢點買!!無一個方法可以滿足全世界人,如果成年人,自己及身邊朋友都無信 ...

唔明你咁大反應做咩
我有信用卡,但完全冇興趣劉德華
只係見到前面話有學生排隊幫亞媽買飛先有咁既疑問

咁呢個世界冇信用卡既人都真係唔少
可能你會問人借/借俾人
但咁重要既資料,我唔會立亂借俾人囉

珍珠宮

不如你問無錢點買!!無一個方法可以滿足全世界人,如果成年人,自己及身邊朋友都無信 ...

有心睇即刻去便利店買張debit card都得,要睇自然有辦法

禁止訪問

畀面勳章

公爵府

回覆樓主:

做得好

珍珠宮

冇可能盡善盡美, 但亦唔駛下下叫人返火星, 華仔出道咁耐, 佢最長年班FANS超過六十歲都唔奇, 冇信用卡, 或者唔識用上網買飛/urbtix都有可能

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Hoining 發表於 18-8-28 16:20
好好玩,確定咗係粉絲先比買

唔係粉絲都答到既,前晚東張問排隊南亞人who is Andy Lau, 佢don't know 喎

首頁

尾頁

跳至