美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章

請問是在 Heathrow Airport 禁區內買最平嗎 ? 有無話近那個terminal ? 因我叫同事幫手買, 想講清楚位置. 黑樽平香港會平幾多 ?

JasmineSambac & Marigold Cologne Intense - 這味keep得耐嗎 ?

我用緊 Tuberose Angelica & Orange Blossom

複式洋房

回覆 jadepearl 的帖子

我都想知!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

terminal 3, 禁區內.

大宅

以我記得對返港幣大概8百零蚊係大樽既價錢

水晶宮

jadepearl 發表於 18-8-28 16:38
請問是在 Heathrow Airport 禁區內買最平嗎 ? 有無話近那個terminal ? 因我叫同事幫手買, 想講清楚位置. ...

我上個月在Heathrow Airport T3 買了,大約74 pounds 一支 100ml, 我買了兩支100ml, SA 仲送了sample 給我!但我不是買黑樽

子爵府

回覆樓主:

我係T5買,100ml 好似£90左右(唔太記得),總之平過hk 好多($1580)
Jasmine 超正,一定要買,好多人都讚好好聞
我覺得都算long lasting ,keep 到4hrs左右,如果配埋body cream 會更持久

男爵府

陪月勳章

我想買English Pear & Freesia Cologne, 知唔知機場易唔易有貨的? 我托我朋友幫我買, 我怕佢走時喺機場買唔到, 定應該叫佢喺巿內買好呢?

男爵府

mimiNbaby 發表於 18-10-12 09:50
我想買English Pear & Freesia Cologne, 知唔知機場易唔易有貨的? 我托我朋友幫我買, 我怕佢走時喺機場買唔 ...

Terminal 3 有 Jo Malone
經過兩三次, 次次都買到 English Pear
我諗除非係 limited edition, 其他都好齊貨吓

男爵府

陪月勳章

temilyt 發表於 18-10-12 10:21
Terminal 3 有 Jo Malone
經過兩三次, 次次都買到 English Pear
我諗除非係 limited edition, 其他都好齊 ...

thanks

大宅

如果搭cx就係T3
過左關行去閘口一定會經過
過左一大排化妝香水免稅店就係
jo malone自己一個舖頭的
english pear 99%都有貨既
好過你喺市區買完退稅仲耐仲唔抵

男爵府

Toffeegirl 發表於 18-8-28 23:20
我係T5買,100ml 好似£90左右(唔太記得),總之平過hk 好多($1580)
Jasmine 超正,一定要買,好多人都 ...

首頁

尾頁

跳至