好唔開心呀....不幸死胎,藥流流唔乾淨,都係要刮宮?

happy_mum1
|
唉,諗住藥流冇咁傷,上星期流左個胎囊出黎,琴日覆診仲有組織未流出,呢幾日會再食藥試下,如果唔乾淨都係要刮宮? 冇左個b已經好唔開心,宜家感覺好似更沮喪
|
take care
BOBOKL
|
保重身體呀!
haha748494
|
希望可以順利,好好休息,養好身體,小天使會返黎。
dunuknow_ww
|

保重,好好休息。可以試下睇中醫叫佢開生化湯排乾淨d。
我上年wk8左右藥流唔清後都有飲

Gobbyin214
|
take care
Kinkikuk
|
happy_mum1 發表於 18-8-28 16:57
唉,諗住藥流冇咁傷,上星期流左個胎囊出黎,琴日覆診仲有組織未流出,呢幾日會再食藥試下,如果唔乾淨都係 ...

唔好意思,我都係咁,今次第二次,今次冇去醫院留醫,因為醫生叫我等自然流出,除非大量出血先去睇急症,叫我流咗出嚟再返去睇有冇殘餘喺裡面。今朝流出嚟,同上次一樣,都係球體,1吋大,唔好意思,想問下你仲有組織未流出嚟嘅話,咁你流胎囊出嚟係咪好似我咁都係球體?我都好膽心仲有殘留物喺裡面
happy_mum1
|
0030 發表於 18-8-28 17:42
take care

多謝你
happy_mum1
|
BOBOKL 發表於 18-8-28 17:56
保重身體呀!

會啦多謝
happy_mum1
|
haha748494 發表於 18-8-29 16:31
希望可以順利,好好休息,養好身體,小天使會返黎。

希望啦,不過坦白講冇乜信心,多謝你
happy_mum1
|
dunuknow_ww 發表於 18-8-29 16:46
保重,好好休息。可以試下睇中醫叫佢開生化湯排乾淨d。
我上年wk8左右藥流唔清後都有飲

上星期已經有飲d中薬清宮,但仲未清得哂d組織,無論如何多謝你
happy_mum1
|
Gobbyin214 發表於 18-8-29 19:26
take care

Thanks ar
happy_mum1
|
Kinkikuk 發表於 18-8-29 19:45
唔好意思,我都係咁,今次第二次,今次冇去醫院留醫,因為醫生叫我等自然流出,除非大量出血先去睇急症, ...

我上星期食藥嗰晩勁流血,排左好多血塊,中間有d成個掌心大既血塊,我以為排得清,點知上星期初覆診話仲有胎衣,要一星期後再睇,前兩日去照仲未清,宜家再食藥但無反應,我諗都係要刮
我要做媽媽
|
保重身體吖JM,好好休息,養好身子再努力
RubyYu07
|
保重身體,好好調理身體。
happy_mum1
|
我要做媽媽 發表於 18-8-29 21:02
保重身體吖JM,好好休息,養好身子再努力

多謝你呀JM:mother:
happy_mum1
|
RubyYu07 發表於 18-8-29 21:43
保重身體,好好調理身體。

多謝鼓勵
haha748494
|
回覆 happy_mum1 的帖子

自己有努力過,就唔會後悔,其他事情交由上天決定。加油吖。
ZaZaLoLo
|
我做左吸宮⋯原來可以食藥排,點都好,最重要清晒⋯⋯我地要養好身體,再黎(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
淳熙媽咪
|
樓主,姑娘叮囑唔好又藥流又食中藥阿,咁樣會清唔晒架