日本妹港姐夠性格! 工藤女王

yucl_hk
|
《2018香港小姐競選決賽》三甲出爐,賽果已塵埃落定,不過有一位落選港姐卻受到網民熱烈關注,她就是港姐9號佳麗,港日混血的工藤佑采。工藤佑采似乎接受不了出場一小時,在首輪便被淘汰,被發現競選當晚再次出場跳舞時全程黑面,其表情非常注目,與身旁保持笑容的佳麗相當不搭調,不少網民覺得她黑面甚有性格,支持她的真性情,夠膽我行我素,更封她為「工藤女皇」!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ricky0223
|
咁又唔係一定要笑容滿面,係人都有情緒。
佢都幾慘,媽媽戀上日本有家室男人,十個月大個男人一走了之無理過佢地,十幾歲媽媽又因為車禍過身,一個女仔生活,絕對唔容易,可能咁造成佢性格較自我。
都無問題呀,好過d人兩面三刀,笑騎騎放毒蛇。
http://circle01.life/view1/4445/
Mm233
|
ricky0223 發表於 18-8-28 19:46
佢都幾慘,媽媽戀上日本有家室男人,十個月大個男人一走了之無理 ...

karenlyk
|
佢都好堅強,一直以來咁生活真係唔容易,至少佢無自暴自棄,一直為自己揾出路,值得敬佩
S216
|
佢都幾慘,媽媽戀上日本有家室男人,十個月大個男人一走了之無理 ...

有性格,夠硬淨但會比懂撒嬌的女人辛苦
dndoomostt
|

十個月小b 無老豆, 打完冷震走,做咩跟佢姓?

BBLOVEMAMA
|
yucl_hk 發表於 18-8-28 19:38
《2018香港小姐競選決賽》三甲出爐,賽果已塵埃落定,不過有一位落選港姐卻受到網民熱烈關注,她就是港姐9 ...

小提琴
ricky0223
|
S216 發表於 18-8-28 20:02
有性格,夠硬淨但會比懂撒嬌的女人辛苦

睇得出佢個人硬淨,唔係太圓滑,從佢拉小提琴同跳舞都感受到。
16歲仲讀緊中學,一個人靠自己生活真係唔容易,咁靚女無學壞已經好好。
ricky0223
|
dndoomostt 發表於 18-8-28 20:06
十個月小b 無老豆, 打完冷震走,做咩跟佢姓?

改左名,原本叫大谷美樹。參選呢個名唔肯定係真名定藝名。
babyf
|
原來佢身世咁坎坷㗎,唔怪之得性格咁倔強唔得圓滑。不過這世界好現實的,娛樂圈除非後台强勁或有獨特的軟實力,否則娱樂圈唔啱佢玩。
nieualma
|
黑面女神
mameme
|
是但啦…入到娛樂圈就得啦,要堅持有性格除非一炮紅,呢個圈都係圓滑有著數
happyfamilybaby
|
BBLOVEMAMA 發表於 18-8-28 20:06

小提琴
睇完佢才藝拉小提琴,己經覺得佢自我放棄咗,正常首輪會出局。
Poyau
|
ricky0223 發表於 18-8-28 20:11
改左名,原本叫大谷美樹。參選呢個名唔肯定係真名定藝名。

咁多名
Poyau
|
黑臉琵鷺 黑臉可能疲勞
cattz288
|
咁唔想選, 咁邊個提名?