更衣室赤條條

bebe1314
|
雖然大家都係女人,但宜家嘅科技太先進,分分鐘俾人影咗都唔知,所以換衫時盡量遮住。但好多人赤條條走嚟走去,又有人不停講電話玩電話,真係被偷影都唔會知。
BBJOJO
|
bebe1314 發表於 18-8-28 20:17
雖然大家都係女人,但宜家嘅科技太先進,分分鐘俾人影咗都唔知,所以換衫時盡量遮住。但好多人赤條條走嚟走 ...

Fishqqma
|
我唔明點解啲人喺更衣室要攞個電話出嚟
mizrbeay
|
唔會偷影咁衰掛
birdbird
|
我見过有女人在更衣室玩自拍, 但佢旁的鏡係見到其他人。d人玩電话玩到冇常識
wcpcelia    發表於 18-8-29 16:12
tsung
|
mizrbeay 發表於 18-8-28 20:28
唔會偷影咁衰掛

crystal媽咪
|
birdbird 發表於 18-8-28 20:32
我見过有女人在更衣室玩自拍, 但佢旁的鏡係見到其他人。d人玩電话玩到冇常識
...

心日天
|
雖然大家都係女人,但宜家嘅科技太先進,分分鐘俾人影咗都唔知,所以換衫時盡量遮住。但好多人赤條條走嚟走 ...

areyouangry
|
見過人在更衣室自拍,我所見到嘅都係大6人和南亞中東。。
靚靚C9
|

tired
|
D人冇腦
mariefish
|

JD930
|
birdbird 發表於 18-8-28 20:32
...

good_pig
|
D人去日本溫泉都影相的...痴線的

打少陣卡會死麼
BBJOJO
|
mariefish 發表於 18-8-28 22:20

BBJOJO
|
JD930 發表於 18-8-28 22:24

JD930
|
areyouangry 發表於 18-8-28 21:37
見過人在更衣室自拍,我所見到嘅都係大6人和南亞中東。。

AACheungCheung
|

LedTV
|
我見過小朋友係會所更衣室FaceTime mummy
yiqiyihui
|
其實冇電話嘅年代我都未試過赤條條。有獨立間格, 所有衫喺裡面換了,根本冇裸露需要