有冇媽媽喺政府醫院做唐氏檢查知道仔定囡呢?

Yutaki
|
唔知宜家喺政府醫院做唐氏檢查,醫生或姑娘會唔會講係仔定囡呢?
有冇jm最近試過問呢?
koalalee88
|
Yutaki 發表於 18-8-28 21:26
唔知宜家喺政府醫院做唐氏檢查,醫生或姑娘會唔會講係仔定囡呢?
有冇jm最近試過問呢?
...

唐氏正常吾洗見醫生
結構時會講你知
Yutaki
|
koalalee88 發表於 18-8-28 21:28
唐氏正常吾洗見醫生
結構時會講你知

咁照唐氏時會唔會講架
koalalee88
|
Yutaki 發表於 18-8-28 21:29
咁照唐氏時會唔會講架

唐氏只是抽血
正常嘅話係吾會收到電話
ipcs
|
有冇jm最近試過問呢?
...

政府應該唔會講
kalsisi
|
有冇jm最近試過問呢?
...

政府20w,如果有照結構期先會講
Carmenyu620
|
有冇jm最近試過問呢?
...

我第一胎嗰時喺私家照到係仔,到去醫院度頸皮嗰時姑娘照到,問我知唔知係仔定女,我話係仔,姑娘話,嗯,啱啦
有時政府唔一定唔會講,只係咁啱遇到個姑娘同醫生好唔好

Yutaki
|
因為我就係聽到一d媽媽就話有講...一d就話冇講我諗都要睇彩數...
bchuma
|
有冇jm最近試過問呢?
...

唐氏唔會講嘠,結構時會同你講咯
crablau
|
有冇jm最近試過問呢?
...

第二胎去威院照唐氏果時 姑娘有同我講係仔仔 到去照結構真係仔仔來 都要睇下果位e生或姑娘肯唔肯講 同埋部機清唔清
Yutaki
|
crablau 發表於 18-8-28 23:52
第二胎去威院照唐氏果時 姑娘有同我講係仔仔 到去照結構真係仔仔來 都要睇下果位e生或姑娘肯唔肯講 同埋部 ...

Thanks 啊:mother:
小驚
|
喺贊育做唐氏,我有主動問姑娘
姑娘叫我問返私家醫生
我諗唔係 100%係仔,佢地都唔會肯講

Btw, Nifty 話我個係女女
minnanotabo1223
|
響QE 做唐氏, 姑娘好好, 佢見到係仔仔就同我講啦~
momolonglongb
|
crablau 發表於 18-8-28 23:52
第二胎去威院照唐氏果時 姑娘有同我講係仔仔 到去照結構真係仔仔來 都要睇下果位e生或姑娘肯唔肯講 同埋部 ...

我兩胎威院照唐氏都無同我講,我自己出去私家照結構先知
watkityee1988
|
威爾斯做唐氏,有同我講
musiccisum
|
Yutaki 發表於 18-8-28 21:52
因為我就係聽到一d媽媽就話有講...一d就話冇講我諗都要睇彩數...

做oscar照唔到架喎,因Oscar 11至13wk做,除非好明顯係仔
Yutaki
|
watkityee1988 發表於 18-8-29 11:24
威爾斯做唐氏,有同我講

係最近check唐氏的嗎?
haha748494
|
我當時無啵,凈系同我講低風險。
amuroo
|
威院唐氏唔會講

結構是xray 部影像師照,你問會幫你hea 睇(不過係睇錯,我地再要求仔細再睇睇)
ipcs
|
有冇jm最近試過問呢?
...

我陀大仔果陣試過Oscar問護士,佢話咁細邊睇得到,之後唐氏高危要抽羊水,喺照超聲波時,個醫生話睇到應該係男仔,但講明未必準,到report出先會準。