關於種牙費用,請介紹好的牙醫~

|
C6有兩隻牙要種,問左兩間牙醫,一間一隻17K,拍片1K,牙骨粉5K大概25K一隻牙~有無仲平靚正的介紹,多謝各位~
puppydon
|
推~我都想知
rphl_potato
|
C6上星期種兩只大牙,已落樁等六星期再去做模,做了20分鐘及不太痛,全包共28K,深水埗陳以昇牙醫
andohung
|
價錢要視乎用大陸, 韓國,美國或瑞士樁。如果用大陸樁,應該平D。
333s
|
|
回覆 333s 的帖子

返深圳整對吧,我c6不願意去大陸整~
datdat
|
0030 發表於 18-8-29 10:27
C6有兩隻牙要種,問左兩間牙醫,一間一隻17K,拍片1K,牙骨粉5K大概25K一隻牙~有無仲平靚正的介紹,多謝各位 ...

我c6種咗1隻大牙連加骨粉$21000,係美國貨
|
datdat 發表於 18-8-29 17:23

pm醫生資料,(emoji)
datdat
|
0030 發表於 18-8-29 17:25
pm醫生資料,(emoji)

|
datdat 發表於 18-8-29 17:27

美寧中心近我哦,我讓我老公去問下
oceandeepsea
|
我都係係陳以昇整,兩年前,萬三
datdat
|
0030 發表於 18-8-29 17:41
美寧中心近我哦,我讓我老公去問下

係美居中心
meex2
|

May I have the dentist info plz?
meex2
|
oceandeepsea 發表於 18-8-29 17:45
我都係係陳以昇整,兩年前,萬三

How was your teeth now? Good?
黃金忙內
|
銅鑼灣有間UMH專門種牙中心,可以問下價錢,果度聽講好多人Book,咁多人揀我估應該都唔錯
^—^
|

我都想知

oceandeepsea
|
meex2 發表於 18-8-29 22:27
How was your teeth now? Good?

幾好
hedyyyyy
|
黃金忙內 發表於 18-8-30 00:26
銅鑼灣有間UMH專門種牙中心,可以問下價錢,果度聽講好多人Book,咁多人揀我估應該都唔錯 ...

旺角都有分店啊,都好方便
文迪羊
|
我種14000, 原本18000, 全包, 應該係韓國, 我事前唔知有分別, 我一種,就種三隻, 痛實有, 而家等倒模, 係旺角
VCBB小天使
|
puppydon 發表於 18-8-29 11:03
推~我都想知

同問