有冇試過係selfridges買香水

puitan
|
送貨時間係咪會特別耐架?
同一時間我買埋護膚品,護膚品上星期六已經收左貨,但香港仲未收到。

上網check見佢27號已經到左香港,但仲未送來,電話又打唔通
little06
|
我以係唔俾寄香水
puitan
|
little06 發表於 18-8-29 11:07
我以係唔俾寄香水

最近可以呀,所以即刻買。
但咁耐都未到又擔心有問題
mc1013
|
puitan 發表於 18-8-29 11:07
同一時間我買埋護膚品,護膚品上星期六已經收左貨,但香港仲未收到。

唉,我有件收唔到20號到香港架啦,間速遞又唔覆,你有冇send email?
puitan
|
mc1013 發表於 18-8-29 19:48
唉,我有件收唔到20號到香港架啦,間速遞又唔覆,你有冇send email?

你都係香水呀?冇呀,都係打電話,感覺send email會石沉大海
michelle_chan
|

我都買左香水 23/8dispatch到今日都未收到
Racmom
|
michelle_chan 發表於 18-9-1 13:42
我都買左香水 23/8dispatch到今日都未收到

Jo Malone 而家竟然送香港。。想買。。

但係佢轉左唔用 DHL 後慢左好多

你收貨未呀?
|
Racmom 發表於 18-9-5 15:55
Jo Malone 而家竟然送香港。。想買。。

但係佢轉左唔用 DHL 後慢左好多

都未呀 (emoji)‍♀️ 不過平咁多 等耐d都值得
收到reply 你呀~~
Racmom
|
michelle_chan 發表於 18-9-5 15:57
都未呀 (emoji)‍♀️ 不過平咁多 等耐d都值得
收到reply 你呀~~

唔該哂你
HLGrape
|
買過JM,冇問題
|
Racmom 發表於 18-9-5 15:59
唔該哂你

最後收到啦 間skynet運輸好有問題
23/8dispatch 28/8已經到香港 tracking 話out for delivery 3日 最後都送唔切 突然4/9之後完全冇update 我以為佢好快會送 等下一日又一日 我忍唔住13/14號打去間公司 幾日都無人聽 send兩個email又唔覆 最灰係冇人聽之後個留言信箱又話full左唔俾留言 完全係黑店feel
我唔理佢 怒打電話 之後我打到第3-4次發現 佢一響就cut左去留言 我覺得有人專登cut我線 於是連續打左10次以上 之後終於有一個人聽 佢check咗我個Number之後 話最遲過兩日先送貨俾我 都唔知點做嘢嫁!嬲爆
laiyuen
|
michelle_chan 發表於 18-9-20 23:18
23/8dispatch 28/8已經到香港 tracking 話out for delivery 3日 最後都 ...

嘩好差喎,可唔可以同selfridges投訴架?

Racmom
|
michelle_chan 發表於 18-9-20 23:18
23/8dispatch 28/8已經到香港 tracking 話out for delivery 3日 最後都 ...

嘩咁耐
好懷念以前 DHL, 4-5日就到

應該反映比 Selfridges 知,
online shopping 唔係咁做囉
bata
|

呢間野真係超唔掂,試過唔見我件貨,又話俾時間佢搵,搵左成個星期都搵唔返,最後等左兩個月先由ASOS 退錢俾我,最近ASOS 又用佢派件,成日delay,到左香港成個星期都唔送,打N次先搵到人聽,一陣又話人手唔夠,一陣又話派緊上星期既件,轉頭又話逢星期一、三、五先派,對呢間野真係無語
tsung
|

好離譜
vivibabyvivi
|

通常會遲兩三日,我訂過好多次,冇問題
|
bata 發表於 18-9-21 08:05
呢間野真係超唔掂,試過唔見我件貨,又話俾時間佢搵,搵左成個星期都搵唔返,最後等左兩個月先由ASOS 退錢 ...

苦主
Miccchellle
|
依家selfridges可以買香水寄過黎?