請問有冇Yaman ACETINO溶脂纖體按摩儀用家?

fatmth
|

我上個月去北海道旅行時, 行經bic, 見依部機新出型號 IB-41P 好平, 就一時心動買咗.
返香港後一路都唔得閒用, 早幾日先得閒開黎用.

當第一次用時, 用咗2個鍾已經好快叉滿電. 每日用最大度數做, 但只用到25mins 就冇電 (我做手, 肚, 大脾).要每日叉電, 好食電.

想問下有冇人用緊? 係咪都係咁食電? 定係部機每日只可以用10mins? (我每一個部位做完10mins , 會抖下部機30mins 先做另一部位)

我尋日叉滿電, 如常用最大度數時, 部機轉10幾秒又停咗, 試咗3次都係轉10幾秒停, 要用返細度數轉一陣先可以變大度數, 好似壞壞地咁....

請問有冇人試過維修? 要幾耐先可以拎返? 我出年2月會再去北海道, 如果5日內可以拎返, 我就可以拎去check 下.

謝謝.
Poyau
|
up
fatmth
|
Poyau 發表於 18-8-29 19:32
up

謝謝JM 幫忙推post, thanks thanks
我諗post 響美容版,可能先有同道中人
明天再po去美容版

noodleball
|
fatmth 發表於 18-8-29 22:43

謝謝JM 幫忙推post, thanks thanks

我反而想問有冇效果
fatmth
|
noodleball 發表於 18-8-29 23:00
我反而想問有冇效果

我做咗幾日,未見效果
期待緊其他用家分享

我見you tuxx 有片介紹部機(舊型號),效果好勁咁。我都期待中,ha ha。

不過,部機咁食電,要日日叉,唔知佢壞先定我修身成功先

missparent
|
fatmth 發表於 18-8-29 12:03
我上個月去北海道旅行時, 行經bic, 見依部機新出型號 IB-41P 好平, 就一時心動買咗.
返香港後一路都唔得 ...

請問到依家效果如何?
fatmth
|
missparent 發表於 18-10-14 22:16
請問到依家效果如何?

效果係有的,之前肥咗著褲好緊,依家鬆返,但效果冇youxxbe條片咁勁,可能係我冇乜㸃戒口
missparent
|
fatmth 發表於 18-10-15 18:22
效果係有的,之前肥咗著褲好緊,依家鬆返,但效果冇youxxbe條片咁勁,可能係我冇乜㸃戒口
...

我訂咗等貨送嚟,希望有效啦!
fatmth
|
missparent 發表於 18-10-16 13:04
我訂咗等貨送嚟,希望有效啦!

有效的,但要有恆心,每日做。
祝你減肥成功
missparent
|
fatmth 發表於 18-10-17 00:42
有效的,但要有恆心,每日做。
祝你減肥成功

日版係咪加轉插就 OK?要唔要加 lotion 做?
Angel_Rose
|
想問樓主,以腰為例,一個月大概瘦左幾多?謝謝
fatmth
|
missparent 發表於 18-10-17 12:57
日版係咪加轉插就 OK?要唔要加 lotion 做?

Yes. 加轉插就用得。本身跟機有埋一樽cream的
fatmth
|
Angel_Rose 發表於 18-10-17 12:59
想問樓主,以腰為例,一個月大概瘦左幾多?謝謝

我冇用尺量只係著褲時鬆返同望落肚腩扁返