今日又俾屋企人恥笑

Charlotte_mom
|
今朝陪老爸覆診,搭的士走,途中司機話文華冰室好味呀,仲指俾我睇,我咪特登去嘆個靚早餐囉

佢話入口前面,行呀行呀,點知過左龍都唔知,睇完餐牌買埋飛至發現........原來我行左入隔離一粥麵

飛都買埋一切都已經太遲

靚早餐啊!我地今日無緣相遇 (難得放假至有機會嘆早餐)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
tansyneko    發表於 18-8-29 13:18
RAA    發表於 18-8-29 13:06
esmehouse
|
20150618bb
|
Charlotte_mom 發表於 18-8-29 12:16
今朝陪老爸覆診,搭的士走,途中司機話文華冰室好味呀,仲指俾我睇,我咪特登去嘆個靚早餐囉

佢話入口前面 ...
毛小姐.............下次喇
wendy貓
|
好攪笑
mother904
|
ninjarabbit
|
菠蘿包幾好食,但奶茶唔夠滑
tsung
|
唯有望圖輕嘆
cindyyu73
|

咁你又真係攪笑左D~~~

俾我就轉外賣~

之後去文華啦~~~~~

一粥麵就留返晏D食~
vpo0615
|
影低門口相, 當食咗囉....
me920
|
我陪你, 我早幾日想去citibank, 點知行左去standard chartererd, 仲要拎張票問個職員入票箱係邊, 個職員望望話你入citibank? 我個下先為意自己入錯左

我成日都會搞亂呢2間銀行.......................
peonica
|
下次下次,下次大概可以~
mariefish
|
呢個轉外賣留下午食,再行番去隔離食早餐
|
cindyyu73 發表於 18-8-29 12:24
咁你又真係攪笑左D~~~

俾我就轉外賣~

你聰明
果刻打擊太大,個腦一片空白
|
me920 發表於 18-8-29 12:31
我陪你, 我早幾日想去citibank, 點知行左去standard chartererd, 仲要拎張票問個職員入票箱係邊, 個職員望 ...

起碼你未放張票入去丫
|
peonica 發表於 18-8-29 12:31
下次下次,下次大概可以~

你對我說句也許是緣慳,這推測我早見慣
Ho_BB
|
kitbebe
|
下次一定冇入錯
girlbear