【米施洛】「不成功便肥人」210磅巨人減完肥啦!

fattykay
|

好耐之前喺呢度開個POST,
-->>舊Post:【米施洛】「不成功便肥人」210磅巨人減肥記錄(減至129.8lbs )
其實我已經完咗成個米記嘅減肥計劃,
由最高峰210磅最多減到去120幾磅,
不過中間因為去左韓國留學搞到肥返少少,
依家一直徘徊130幾磅~(所以仲努力緊,嘻嘻!)。
減左70幾80磅...真係一個好長嘅旅程!

再開POST係希望鼓勵下同路人,
其實真係有心減,冇話減唔到架~
如果有咩問題留言俾我又得,PM我都得~!
希望各位靚靚都可以立下決心健健康康減走身上脂肪!
大家要加油呀!!!!

geekgeek
|
fattykay 發表於 18-8-29 16:12
好耐之前喺呢度開個POST,
-->>舊Post:【米施洛】「不成功便肥人」210磅巨人減肥記錄(減至129.8lbs )
其實 ...

十分支持你...我用左你個referral,有折 多謝(emoji)
geekgeek
|
geekgeek 發表於 18-8-31 21:27
十分支持你...我用左你個referral,有折 多謝(emoji)

Btw, 我個半月減左十幾磅
fattykay
|
geekgeek 發表於 18-8-31 21:28

嘩!!!算非常順利 ~~加油呀!!
nangfer
|
想問吓而家大概幾$/月?
fattykay
|
nangfer 發表於 18-10-24 16:15
想問吓而家大概幾$/月?

我2016年join plan 大約係1600蚊一個月,呢兩年冇再俾過錢,所以唔知有冇加價呢
nangfer
|
謝謝你(emoji)(emoji)(emoji)
廷廷媽
|
請問餐單難跟嗎?
fattykay
|
廷廷媽 發表於 18-10-24 21:10
請問餐單難跟嗎?

我覺得so far okay ge...重點係大部份日子都係飽嘅(emoji)
Japankappa
|
fattykay 發表於 18-10-24 21:34
我覺得so far okay ge...重點係大部份日子都係飽嘅(emoji)

成日出街食都跟到嗎?我好鍾意食譚仔,如果無得食會無晒人生樂趣
fattykay
|
Japankappa 發表於 18-10-24 22:50
成日出街食都跟到嗎?我好鍾意食譚仔,如果無得食會無晒人生樂趣
...

如果出街食黎講,譚仔當中有好多都係唔錯嘅選擇,我減肥期平均一星期都有1~2餐譚仔,當然冇得食腩肉豆廿卜個啲,我通常係清湯雞肉/牛肉九菜走腐皮~~
cherryshu
|
geekgeek 發表於 18-8-31 21:28

減左咁多點減架
菠蘿腸
|
fattykay 發表於 18-10-24 22:53
如果出街食黎講,譚仔當中有好多都係唔錯嘅選擇,我減肥期平均一星期都有1~2餐譚仔,當然冇得食腩肉豆廿卜 ...

fattykay
|
菠蘿腸 發表於 18-10-28 17:33

太多譚仔迷
所以大家唔洗太擔心
譚仔其實好多相對健康選擇