思考題:如果你係10A,被do姐窒完,你即時會點答?

chemlo0920
|

考考大家 點答先攞返D分,不致於現在咁瘀呢?
gingerszeto
|
DO姐即係DO姐, 有排要跟你學野, 受教啦!
KCBaby2011
|
gingerszeto 發表於 18-8-29 17:26

你勁過10A呀
I9528
|
果然係 do 姐,港姐司儀模範
一杯凍奶茶
|
chemlo0920 發表於 18-8-29 17:23
考考大家

你講得啱阿,多謝
完左場咪算
rabbit75
|
多謝Do姐當年俾機會我自由發揮
小華子
|
do姐你簡直係我嘅女神!
JD930
|
rabbit75 發表於 18-8-29 17:36

哈哈
Giant
|
10優自恃讀得書多,經常過於高估自己嘅材華,佢梗係未想過“高分低能”呢四個字喇。
Lihoma
|
如果想攞返個彩,就答:

我哋呢個比賽係好公平,所以點會有唔公平呢?

先生小姐
|

我中意你呢句,哈哈。
感覺上係有禮貌多謝do姐之餘,又反讚返自己,哈。
tsung
|

him-bb
|
其實條問題又系既 選得出黎既一定系有佢既理由
點會覺得唔公平呢
LuckyBBB
|
就算諗到點答都唔再出聲啦
仲想在大台撈就唔好得罪阿姐級

最多答句農夫 style 對白
"係既 do 姐 。。。都係你最心水清 , 世事都被你看透, 你講野就最公平呀喇。。。哈哈哈"
咁就打完場啦
chemlo0920
|
him-bb 發表於 18-8-29 18:54
其實條問題又系既 選得出黎既一定系有佢既理由
點會覺得唔公平呢

其實本身條問題無乜野架,係個佳麗唔識發揮啫,佢大可以話絕對相信miss hk 選舉係一個公平公正的比賽,否則也不會來參加,而且睇到在場兩位冠軍就更加肯定結果係公平。

咁咪唔會dead air 咗囉

跟本條題就係俾佳麗擦鞋攞分
Poyau
|

bosch
|
明白明白, 多謝教授.

要有運行就唔好得罪d 前輩, 對住敢言既前輩更加要守規距. 宇宙漿同巨肺已經係一個例子.

有時我懷疑係咪專登攪氣氛, 不過我唔多鍾意主持間要互窒.

selinako^^
|
10a 都攞黎講,唔公平
佢都選過仲要係冠軍
話唔公平,即係話埋自己
是是但但
|
chemlo0920 發表於 18-8-29 17:23
考考大家 點答先攞返D分,不致於現在咁瘀呢?

do 姐你又講得好有道理,真係一言驚醒夢中人,見到do 姐冇頭暈。 現在俾你點醒哂!
Conybrownbb
|
gingerszeto 發表於 18-8-29 17:26

如果係農夫,一定會咁答,仲要扮到好鬼馬