陳浩民大陸妻拍片 公審金髮女霸位

cherrieleung722
|
Jane1983
|
唔知佢呢件咩事,不過佢之前帶住仔女搭的士打尖,比人影晒video,又唔見佢咁正義?
做個靚太
|
陳太都不是省油的燈
BGCOME08
|
要睇埋個頭先得喎,點知佢係咪串串供明知人放個袋响度,就專挑機一嘢坐落去?又單單打打……佢份人都……

個女又係,都俾人嘈,就嗱嗱聲拎返起個袋啦,冇人坐放响位就話啫,如果人多你仲咁放就駁俾人話。不過話還話,有須要拍片嗎?
tsung
|
做個靚太 發表於 18-8-29 23:31
陳太都不是省油的燈

luckybaby2011
|
cherrieleung722 發表於 18-8-29 23:26
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180829/58622249

金髮女唔啱、但點講拍人片都唔啱
Poyau
|
做個靚太 發表於 18-8-29 23:31
陳太都不是省油的燈

ilikethis2005
|
唔阻到人,人地咪唔會掂到你個袋囉。
個位置咁細,個個都係果個位換鞋,我諗唔到佢有乜理由會放個袋係果個位⋯
有時香港人又真係好唔抵爭,成日覺得自己好有道理,見到人地有口音更加會同人死黎到底⋯大陸人係無文化,但好多時鬧佢就會聽。
mariefish
|
阻住人換鞋子
咁勞氣拍片
兩個都有唔著
esmehouse
|
Supertalkative
|
擺位放袋本來就有問題啦,仲要人開聲問佢先讓開,佢知唔知醜丫
cindy618
|

就單講個袋霸位嘅事,睇到陸續都有小朋友要坐,咁佢仲唔攞返起個袋?
又,人地點知你有貴重野係袋入面?貴重就應該攬實佢麻
個那尾女根本有問題,個態度仲
LokYauYau
|
cherrieleung722 發表於 18-8-29 23:26
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180829/58622249

霸住個位一定是不对,但何須小題大作。咁小事也得公審,佢個人都幾煩燥,難為日对夜对的另一半。
櫻花bb
|
雖然陳太拍人片唔係咁好,但個金髮女明知咁多小朋友要係嗰度換鞋,擺個袋係度阻住人又係離譜嘅
hellohelloruby
|
回覆 luckybaby2011 的帖子

仲要放上網公審
nintendo
|

睇咗,個女人真係幾討厭,本來就唔應該放袋,唔需要人開口問。
Ho_BB
|
DoReMi媽媽
|

既然金髮女話要坐就開聲,點解陳太唔開聲話要坐?叫金髮女攞返起個袋嘛! 金髮女擺明話你唔開聲叫坐佢就唔會拎起個袋。
momo06
|
果位系俾人坐,仲要人出聲講唔該先俾返人坐?講系人情唔講系道理。自己有貴重物品唔好好保護,俾人1羅柚坐爆怪得邊個?
ddkaka
|
正常有人行埋嚟就醒少少攞開個袋啦,要人出聲先郁,真係大晒咁