自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

https://hk.entertainment.appleda ... e/20180829/58622249

水晶宮

回覆樓主:

唔知佢呢件咩事,不過佢之前帶住仔女搭的士打尖,比人影晒video,又唔見佢咁正義?

珍珠宮

回覆樓主:

陳太都不是省油的燈

公爵府

回覆樓主:

要睇埋個頭先得喎,點知佢係咪串串供明知人放個袋响度,就專挑機一嘢坐落去?又單單打打……佢份人都……

個女又係,都俾人嘈,就嗱嗱聲拎返起個袋啦,冇人坐放响位就話啫,如果人多你仲咁放就駁俾人話。不過話還話,有須要拍片嗎?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

做個靚太 發表於 18-8-29 23:31
陳太都不是省油的燈

水晶宮

cherrieleung722 發表於 18-8-29 23:26
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180829/58622249

金髮女唔啱、但點講拍人片都唔啱

寶石宮

2023年兔年勳章

做個靚太 發表於 18-8-29 23:31
陳太都不是省油的燈

侯爵府

回覆樓主

唔阻到人,人地咪唔會掂到你個袋囉。
個位置咁細,個個都係果個位換鞋,我諗唔到佢有乜理由會放個袋係果個位⋯
有時香港人又真係好唔抵爭,成日覺得自己好有道理,見到人地有口音更加會同人死黎到底⋯大陸人係無文化,但好多時鬧佢就會聽。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

阻住人換鞋子
咁勞氣拍片
兩個都有唔著

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

回覆樓主

擺位放袋本來就有問題啦,仲要人開聲問佢先讓開,佢知唔知醜丫
遠離癲狗Ling.W+小人ssss

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

就單講個袋霸位嘅事,睇到陸續都有小朋友要坐,咁佢仲唔攞返起個袋?
又,人地點知你有貴重野係袋入面?貴重就應該攬實佢麻
個那尾女根本有問題,個態度仲

珍珠宮

cherrieleung722 發表於 18-8-29 23:26
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180829/58622249

霸住個位一定是不对,但何須小題大作。咁小事也得公審,佢個人都幾煩燥,難為日对夜对的另一半。

水晶宮

回覆樓主

雖然陳太拍人片唔係咁好,但個金髮女明知咁多小朋友要係嗰度換鞋,擺個袋係度阻住人又係離譜嘅

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 luckybaby2011 的帖子

仲要放上網公審

侯爵府

2018復活節勳章

睇咗,個女人真係幾討厭,本來就唔應該放袋,唔需要人開口問。

珍珠宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 開心吸收勳章

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

既然金髮女話要坐就開聲,點解陳太唔開聲話要坐?叫金髮女攞返起個袋嘛! 金髮女擺明話你唔開聲叫坐佢就唔會拎起個袋。

伯爵府

2018復活節勳章 王國教室勳章

回覆樓主:

果位系俾人坐,仲要人出聲講唔該先俾返人坐?講系人情唔講系道理。自己有貴重物品唔好好保護,俾人1羅柚坐爆怪得邊個?

水晶宮

回覆樓主:

正常有人行埋嚟就醒少少攞開個袋啦,要人出聲先郁,真係大晒咁

首頁

尾頁

跳至