懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

產後半年,甩到周屋都係頭髮,終於用左隻洗髮水,唔再甩髮~而且好滋潤(emoji)好正啊,不過宜家個頭好似男仔頭咯,頭髮好短啊(emoji)老公仲以為我剪成咁(emoji)做人娘親真係好偉大啊(emoji)

禁止訪問

伯爵府

小王子母后 發表於 18-8-30 01:26
產後半年,甩到周屋都係頭髮,終於用左隻洗髮水,唔再甩髮~而且好滋潤(emoji)好正啊,不過宜家個頭好似男 ...

我都甩得好勁,請問用邊隻洗髮水可以有咁明顯改善?

男爵府

回覆樓主

請問用咩牌子洗髮水?

別墅

回覆樓主

我都想知呀

複式洋房

ice-lemon 發表於 18-8-30 02:41
咩洗頭水work ar?
我之前聽人講可以keep 住食materna 補充返d 營養都可以改善甩頭髮 ...

生完之後,好難好似陀果陣咁堅持啊,我之前都食唔到materna,都係食醫生開嘎,細粒好多啊~不過生完真係懶左好多,又甩髮,牙齒明顯薄左。

複式洋房

ipcs 發表於 18-8-30 08:36
我都甩得好勁,請問用邊隻洗髮水可以有咁明顯改善?

大陸品牌洗髮水,你願意試下可以試下~因為成日聽到99話我甩到成地都係好煩,所以乜都試,結果work .

複式洋房

nga.ngai 發表於 18-8-30 22:49
我都想知呀

大陸品牌洗髮水,你願意試下可以試下~因為成日聽到99話我甩到成地都係好煩,所以乜都試,結果work 。

別墅

小王子母后 發表於 18-8-30 23:48
大陸品牌洗髮水,你願意試下可以試下~因為成日聽到99話我甩到成地都係好煩,所以乜都試,結果work 。
...

邊度買,叫咩名呀?

複式洋房

nga.ngai 發表於 18-8-31 02:32
邊度買,叫咩名呀?

你想試就pm我啦

大宅

小王子母后 發表於 18-8-30 23:48
...

邊隻

大宅

回覆 小王子母后 的帖子

樓主都幾勇敢,大陸洗頭水出名多假嘢,唔掂,搵笨,但你都敢去試?咁得嘅,就唔會有咁多大陸人嚟香港買洗頭水啦,唔重㗎咩!其實產後脫髮係內在問題,一般產後幾個月都會慢慢地好轉,所以都認同食維他命係有幫助,最緊要營養夠,頭髮自然生長得好!

複式洋房

Kat00Kat 發表於 19-1-12 06:32
回覆 小王子母后 的帖子

樓主都幾勇敢,大陸洗頭水出名多假嘢,唔掂,搵笨,但你都敢去試?咁得嘅, ...

當頭髮跌滿地嘎時候乜都要試啦~最緊要有效啊嗎,英雄都係莫問出處啦~而且甩髮真係好顯老啊,我想做個靚媽阿嗎~anyway 都多謝你嘎善心提醒(emoji)

首頁

尾頁

跳至