請問邊個台21m 無限上網那間最平

mrsir
|
請問21m 無限上網那間最平,謝
DearJean
|
3台146或以下應該做到,21mb任用
Katwoman
|
DearJean 發表於 18-9-1 13:48
c6用緊呢個plan
佢2個月前上既,138任用,暫時都ok
agugi
|
DearJean 發表於 18-9-1 13:48

我刚轉了用這 plan, 早個多月簽的,$118全包
Katwoman
|
agugi 發表於 18-9-3 07:01
咁你重抵過我個c6......
性價比算高,因為任用又唔算慢
agugi
|
Katwoman 發表於 18-9-4 01:02
咁你重抵過我個c6......
性價比算高,因為任用又唔算慢

係,暫時收得都算OK
garon
|
agugi 發表於 18-9-3 07:01

21m = 3G 嗎?
yukyee2528
|
garon 發表於 18-9-5 09:43
21m = 3G 嗎?

唔係4G咩
PaPa
|
mrsir 發表於 18-8-30 08:36
請問21m 無限上網那間最平,謝

中國聯通的月費$70,以Visa/MasterCard辦理自動轉賬繳付帳單費用,即享固定合約期內豁免每月HK$18流動服務牌照及行政費優惠。

https://www.cuniq.com/hk/services-plan/local/4G-data-hassle-free-plan.html

mrsir
|
PaPa 發表於 18-9-10 00:05
中國聯通的月費$70,以Visa/MasterCard辦理自動轉賬繳付帳單費用,即享固定合約期內豁免每月HK$18流動服 ...

謝, 但呢個5g後減速
PaPa
|
mrsir 發表於 18-9-10 08:14
謝, 但呢個5g後減速

其他台$100以內的類似plan也是5GB後會減速㗎。
garon
|
yukyee2528 發表於 18-9-9 09:46
唔係4G咩

我就係唔清楚21m 係3g 定 4g
garon
|
agugi 發表於 18-9-4 12:38
係,暫時收得都算OK

請問睇到影片順暢嗎?
agugi
|
garon 發表於 18-9-10 10:51
請問睇到影片順暢嗎?

冇乜問題啊
mypiggybank
|
請問21m 玩到食雞game 嗎?